‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi kondigt nieuwe toptoestellen aan

Xiaomi kondigt nieuwe toptoestellen aan

Het is weer tijd voor nieuwe telefoons van Xiaomi! Het gaat niet zomaar om toestellen, maar om nieuwe vlaggenschepen van het Chinese merk. Met deze Xiaomi 12-serie brengt Xiaomi weer drie telefoons op de markt met hele interessante specificaties en de nieuwste snufjes en technologieën. Meer weten over deze smartphones? Lees dan snel verder!

De Xiaomi 12-serie bij Belsimpel bestaat uit twee modellen. De goedkopere Xiaomi 12X en de duurdere Xiaomi 12 Pro. Bij de 12X heeft Xiaomi hier en daar wat bezuinigd op de onderdelen om zo de telefoon wat betaalbaarder te maken, maar het is nog steeds een erg goede en krachtige smartphone. De 12 Pro daarentegen doet juist het tegenovergestelde, hier heeft Xiaomi kosten noch moeite gespaard om een uitstekende smartphone neer te zetten!

Xiaomi 12X

De Xiaomi 12X is een betaalbaardere versie van de Xiaomi 12 Pro, maar nog steeds met erg goede specificaties. De telefoon heeft een Snapdragon 870-processor en deze kan ook vrijwel elke game en app aan die je er tegenaan gooit! De 12X is ook een compact toestel, met een scherm van 6.28 inch en is dus ideaal als je een wat kleinere telefoon zoekt. Dit is een welkome verandering, want er zijn tegenwoordig niet veel toptoestellen met een wat kleiner scherm meer! Het toestel heeft drie camera’s op de achterkant, waarmee je nooit lelijke plaatjes zal schieten, maar altijd foto’s van goede kwaliteit! Verder heeft de Xiaomi 12X alle functies die een moderne smartphone hoort te hebben: een NFC-chip, 5G-internet, goede speakers en een razendsnelle oplader!

Wil je meer weten over de Xiaomi 12X? Dat komt goed uit, want hij is verkrijgbaar bij Belsimpel! De Xiaomi 12X komt in het grijs, paars en blauw met 256GB aan opslaggeheugen.

Xiaomi 12 Pro

Voor de mensen die het allerbeste van hun smartphone eisen heeft Xiaomi de 12 Pro gemaakt. Uitgerust met de krachtige Snapdragon 8 Gen 1 processor, ontzettend veel werkgeheugen en een prachtig beeldscherm is dit toestel fantastisch als je graag games speelt of films kijkt. In tegenstelling tot de andere telefoons uit de 12-serie heeft de 12 Pro een groot 6.73 inch-scherm. Hierdoor past ‘ie misschien iets minder goed in je broekzak, maar je kijkt wel vol genot een serie en documenten en websites zijn altijd goed af te lezen. Dit scherm ververst beelden 120 keer per seconde en heeft een hogere resolutie dan de meeste telefoons, waardoor die beelden ook nog eens haarscherp zijn. Om dit prachtige scherm aan te vullen heeft Xiaomi de telefoon 4 speakers van Harman Kardon gegeven, dus ook het geluid is van hoge kwaliteit! Met de Xiaomi 12 Pro zorgt het merk ook voor oplaadsnelheden die je nog niet eerder hebt gezien, want de oplader kan met maar liefst 120W opladen. Dit is echt gigantisch snel; als je een lege telefoon en weinig tijd hebt, hoef je je toestel maar een paar minuten aan de lader te leggen om weer verder te kunnen.

Net zoals de Xiaomi 12X is de 12 Pro verkrijgbaar in het grijs, paars en blauw en de telefoon beschikt over 256GB aan opslagruimte.