‹ Alle nieuwsberichten

Deze week heeft Apple een reeks nieuwe producten aangekondigd

Deze week heeft Apple een reeks nieuwe producten aangekondigd

Tijdens het Apple event op 8 maart 2022 is er een lijn nieuwe producten, en uitbreidingen op bestaande producten aangekondigd: de iPhone SE 2022, de iPad Air 2022 en een nieuwe groene versie van de iPhone 13 serie. Zo is er voor ieder wat wils.

 

iPhone SE 2022

De geliefde iPhone SE serie heeft er een nieuw broertje bij. Deze serie iPhones is gemaakt om een zo goed mogelijke prijs-kwaliteit verhouding te waarborgen, om zo de iPhone voor iedereen toegankelijk te maken. Met de iPhone SE 2022 ben jij verzekerd van een razendsnelle telefoon voor een redelijk vriendelijk prijsje, beginnend bij €529.

De iPhone SE 2022 is voorzien van Apple’s vertrouwde Retina-display. De iPhone SE 2022 is omhuld in een aluminium frame, waardoor je telefoon zowel stevig als licht is. Feitelijk is deze telefoon extern identiek aan zijn voorganger, het is vooral aan de binnenkant waar hij zichzelf onderscheidt. De iPhone SE 2022 is voorzien van een Apple A15 Bionic processor. Dit is dezelfde processor die de iPhone 13-serie telefoons ook gebruiken. Dit zorgt ervoor dat dit toestel een stuk krachtiger is dan zijn voorganger!

De iPhone SE 2022 is beschikbaar in de kleuren rood, wit en zwart. Daarnaast kun je kiezen tussen twee opslagvarianten: 64GB of 256GB.

iPad Air 2022

Naast de iPhone SE 2022 heeft Apple ook de iPad Air 2022 aangekondigd. Deze nieuwe iPad heeft en mooi, clean design, net zoals zijn voorganger en is voorzien van Apple’s in-house geproduceerde M1-chip. Hiermee heb je de performance van een MacBook in iPad formaat!

Hoewel dus ook in dit geval het design feitelijk onveranderd gebleven is van zijn voorganger, heeft deze nieuwe iPad Air wel een enorme performance-boost gekregen. Hierdoor is het niet meer een vereiste om een iPad Pro of een MacBook te hebben voor een professionele productiviteitservaring. Voor Photoshop en Procreate is deze iPad bijvoorbeeld perfect!

 

De iPad Air 2022 is beschikbaar in de kleuren grijs, blauw, paars en wit en in de opslagvarianten 64GB en 256GB. Daarnaast kun je kiezen voor de WiFi variant of de WiFi + 5G variant.

.

Nieuwe Kleurvarianten iPhone 13-serie

Heb jij getwijfeld om een telefoon uit de nieuwe iPhone 13-serie te kopen, maar vind je de bestaande kleuren net niks? Dan komt het Apple-event van maart 2022 met goed nieuws voor jou. Apple brengt namelijk naast zijn gewoonlijke kleuren ook twee nieuwe groene kleuren uit. Deze kleuren worden green en alpine green genoemd. De ‘normale’ groene kleur is verkrijgbaar voor de iPhone 13 en iPhone 13 Mini, en de alpine green versie is beschikbaar voor de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max .

Spreekt een van deze producten jou aan? Goed nieuws! Ze zijn allemaal vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.