‹ Alle nieuwsberichten

Poco introduceert twee nieuwe smartphones

Poco introduceert twee nieuwe smartphones

Het smartphonemerk Poco is nog een relatief nieuwe speler op de smartphonemarkt, maar is wel flink aan de weg aan het timmeren. Vandaag presenteren ze weer twee nieuwe voordelige smartphones: De Poco M4 Pro en X4 Pro! Dankzij de intelligente afweging tussen kosten en baten, bieden ook deze smartphones weer lekker veel telefoon voor weinig geld.

 

Razendsnel internetten en opladen

Beide Poco's focussen op snelheid op de plekken die er toe doen. Zo ondersteunen beide telefoons het nieuwe 5G-netwerk voor razendsnel mobiel internet! Zo download je in een mum van tijd grote bestanden uit de cloud, en kijk je naar series in de hoogste kwaliteit. Deze series en films zien er trouwens sowieso erg goed uit, want zowel de Poco M4 Pro als de Poco X4 Pro hebben een mooi en vloeiend display met een Full-HD+ resolutie. De X4 Pro heeft zelfs een AMOLED-display, wat zorgt voor mooie diepe zwarten en heldere kleuren. Beide telefoons hebben een hoge verversingssnelheid, waardoor animaties en overgangen er enorm vloeiend en natuurlijk uitzien.

Daarbij zorgt USB-C Power Delivery 3.0 er voor dat je niet gauw zonder stroom komt te zitten. De Poco M4 Pro laad je al met een vermogen van 33 Watt op, en de X4 Pro zelfs met een vermogen van wel 67 Watt! Zo is je smartphone in een mum van tijd helemaal opgeladen, ook al hebben beide telefoons een forse batterij van 5000 mAh. Ook hier komt het AMOLED-display van de Poco X4 van pas, omdat deze minder stroom verbruikt.

Kleurrijke varianten

Ben jij nu eigenlijk ook een beetje klaar met de twee eeuwige smartphonekleuren zwart en wit? Poco in ieder geval wel! De Zowel de M4 Pro als de X4 Pro zijn naast zwart namelijk ook in twee vrolijke kleuren te krijgen. Ze zijn beide uitgevoerd in het blauw, maar ook met het toonaangevende POCO-gelen jasje. Dit geeft de telefoons meteen een fris uiterlijk.

Beide smartphonemodellen zijn verkrijgbaar met twee verschillende opslaggroottes. De Poco M4 Pro komt met 64GB opslaggeheugen en 4GB aan RAM, of met 128GB opslag en 6GB werkgeheugen. Deze laatste uitvoering is ook voor de Poco M4 Pro te krijgen, maar deze vind je ook met wel 256GB aan opslag en 8GB RAM! Beide telefoons hebben ook ruimte voor een extra SD-kaartje.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze telefoons? Dan is er goed nieuws, want ze zijn beide vanaf nu te koop bij Belsimpel!

Meer nieuws over: