‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe TCL-toestellen aangekondigd!

Nieuwe TCL-toestellen aangekondigd!

Na vorig jaar hun entree te hebben gedaan in de Nederlandse smartphone-markt komt TCL alweer met hun nieuwe serie toestellen! Ze hebben op 27 februari hun nieuwe line-up aan budgettelefoons uitgebracht, waardoor er nu nóg meer keuze is voor de mensen die niet al te veel geld aan hun telefoon uit willen geven. Lees hieronder meer over wat TCL allemaal heeft uitgebracht.

TCL 30

De nieuwe serie is de TCL 30-reeks, met als hoofdtoestel: de TCL 30! De TCL 30 is beschikbaar in twee kleuren, blauw en zwart, en voorziet je in alle basisfuncties die je nodig hebt van een smartphone. De telefoon is niet echt geschikt voor games, maar dat is ook niet waar hij voor bedoeld is. Omdat de hardware wat minder sterk is en de batterij met z’n 5000mAh echt groot is, doe je ongelofelijk lang op één acculading! Daarnaast heeft de TCL 30 een AMOLED-scherm, wat twee voordelen met zich meebrengt. Ten eerste zijn de beelden van een AMOLED-scherm over het algemeen super mooi! Daarnaast gebruikt een AMOLED-scherm veel minder stroom dan de normale schermen die we in deze prijsklasse zien, dus het is ook nog eens goed voor de accuduur. De TCL 30 is een groot toestel met een scherm van 6,7 inch en hij komt met 64GB aan opslag wat uit te breiden is met een geheugenkaart. Waar deze telefoon op inlevert is het ontbreken van 5G-internet, maar als je dat niet nodig hebt en je zoekt gewoon een simpele telefoon met een uitstekende batterijduur dan is de TCL 30 erg interessant!

TCL 30 SE

Het volgende toestel in de serie is de TCL 30 SE, een iets goedkopere variant van de gewone TCL 30. Op de meeste vlakken is de 30 SE net even ietsje minder om de prijs te drukken, maar voor simpel dagelijks gebruik zoals berichten sturen en op social media browsen is deze telefoon nog steeds prima geschikt! De TCL 30 SE is ook een stukje kleiner: het scherm is 6.52 inch groot, waardoor de telefoon iets compacter is en wat makkelijker is vast te houden. Net zoals de TCL 30 heeft de 30 SE echt een uitstekende accuduur en 64GB of 128GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Als je de iets mindere prestaties dus geen ramp vindt en een iets compacter toestel zoekt, kijk dan ook eens naar deze TCL 30 SE. Je vindt ‘em bij Belsimpel in het grijs en in het blauw, met 64GB of 128GB aan opslagruimte!

TCL 30+

Het duurste toestel uit de serie is de TCL 30+. De 30+ verschilt eigenlijk maar heel erg weinig met de gewone TCL 30 en het voornaamste onderscheid is dat de TCL 30+ 128GB aan opslagruimte heeft. In principe is de TCL 30+ dus vooral een uitvoering van de gewone 30 met meer geheugen, want de processor, batterij en het scherm zijn hetzelfde. Daarnaast heeft de TCL 30+ ook een iets betere selfiecamera, die een hogere resolutie heeft en bredere beelden kan vastleggen. De TCL 30+ is bij Belsimpel verkrijgbaar in het zwart en blauw!

TCL 30E

Als laatste hebben we dan de TCL 30E, het goedkoopste toestel uit de reeks telefoons. De 30E is er voor de mensen die een telefoon zoeken die gewoon de basis goed kan uitvoeren en verder niks meer of minder moet doen. Het toestel heeft een 6.52 inch-scherm met een wat lagere resolutie, waardoor de prijs laag kan worden gehouden én de batterij langer meegaat omdat het scherm zuiniger is. Achterop zitten twee camera’s waarmee je foto’s maakt die je gerust op social media zet en de hardware voert simpele apps zoals Gmail, je webbrowser en socialmedia zonder probelem uit. Ook de TCL 30E heeft een flinke batterij gekregen en dankzij de niet veeleisende hardware zal deze écht lang mee gaan zonder dat je op hoeft te laden. De TCL 30E is beschikbaar bij Belsimpel in de kleuren blauw en grijs!

Meer nieuws over: