‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe Oppo Find X5 telefoons bij Belsimpel

Nieuwe Oppo Find X5 telefoons bij Belsimpel

Oppo heeft zojuist de Find X5-serie uitgebracht. In de serie vinden we 3 uitstekende telefoons, namelijk de Find X5 Lite, de gewone Find X5 en de Find X5 Pro. De Find X5 en X5 Pro zijn beschikbaar in het zwart en wit en de Find X5 Lite in het zwart en blauw. Wil je weten welke van deze toestellen het beste bij jou past? Lees dan snel verder!

Oppo Find X5

Laten we beginnen bij de Oppo Find X5. In deze telefoon vind je eigenlijk alles wat je van een goed toptoestel mag verwachten: een snelle processor, een mooi AMOLED-scherm en een meer dan prima camera. De Find X5 heeft geen plek voor een geheugenkaart, maar komt wel met 256GB aan opslaggeheugen wat voor de meeste mensen meer dan genoeg zal zijn. De Find X5 heeft een redelijk grote batterij, die je met de meegeleverde oplader met maar liefst 80W oplaadt, wat echt razendsnel is! Het scherm is 6.55 inch, waarmee de Find X5 niet de grootste, maar ook niet de kleinste telefoon op de markt is. Hierdoor is het toestel voor de meeste personen qua formaat prima geschikt. De Oppo Find X5 is bij Belsimpel verkrijgbaar in het zwart en in het wit voor €999,-.

Oppo Find X5 Lite

De Oppo Find X5 Lite is het goedkopere broertje van de gewone Find X5 en heeft overall net even iets mindere specificaties om de kosten wat te drukken. Als je niet per se het beste van het beste nodig hebt, maar gewoon een telefoon zoekt voor dagelijks gebruik, dan is de Find X5 Lite een hele goede optie! De telefoon heeft een processor die net even iets meer moeite heeft met de zwaarste apps en games, maar hierdoor ook een stuk zuiniger is dan die van de gewone Find X5! Ook heeft de X5 Lite ruimte voor een geheugenkaart indien de 256GB aan opslag vol komt te zitten en sluit je je oortjes gewoon nog aan met een AUX-kabel. Het scherm is 6,43 inch groot, waardoor de telefoon wat compacter is dan de X5 en X5 Pro en dus ook geschikter is voor mensen met kleinere handen. Benieuwd naar de Oppo Find X5 Lite? Check dan snel of je de blauwe of de zwarte variant het mooiste vindt! De X5 Lite is beschikbaar voor €499,-

Oppo Find X5 Pro

Als laatste heeft Oppo de Find X5 Pro uitgebracht. Dit toestel is echt het neusje van de zalm en Oppo heeft kosten noch moeite gespaard om dit een echt toptoestel te maken. De Find X5 Pro is uitgerust met de gloednieuwe Snapdragon 8 Gen 1 processor, die zowel zuiniger als krachtiger is dan eerdere Snapdragon-chips en de krachtigste smartphone-processor van dit moment is! Het grote 6.7 inch-display geeft echt prachtige beelden en zorgt voor erg vloeiende animaties, waardoor een film kijken of een spelletje spelen echt een genot is. Ook de Find X5 Pro laad je met een 80W-oplader op, waardoor je de smartphone binnen no time weer van verse stroom hebt voorzien! Denk jij nu: deze Find X5 Pro is echt iets voor mij? Bij Belsimpel is ‘ie verkrijgbaar met 256GB aan opslagruimte in het zwart en wit, voor een prijs van €1299.