‹ Alle nieuwsberichten

Realme komt met 9i, 9 Pro en 9 Pro+ smartphones

Realme komt met 9i, 9 Pro en 9 Pro+ smartphones

Vandaag kondigt Realme drie nieuwe smartphoneseries aan: De Realme 9i, 9 Pro en 9 Pro+. Al deze telefoons bieden lekker veel waar voor hun geld, waardoor je zeker weet dat je niet te veel voor betaalt. Al deze toestellen hebben een display met hoge verversingssnelheid, waar de 9 Pro zelfs een 120Hz-scherm heeft.

 

Driedubbele camerasetup

Realme heeft deze telefoons gemaakt met hobbyfotografen in het achterhoofd: Alle hebben ze namelijk drie verschillende lenzen! Naast de hoofdlens hebben alle toestellen namelijk een dieptesensor voor portretfoto’s. Daarbij heeft de Realme 9i een macrocamera, en de 9 Pro en Pro+ een ultra-groothoeklens, handig voor bijvoorbeeld groepsfoto’s!

De Realme 9 Pro heeft als hoofdlens de wereldberoemde IMX766-sensor van Sony. Deze lens beschikt over optische beeldstabilisatie, een techniek waardoor je foto’s altijd scherp zijn. Video’s zien er hierdoor een stuk stabieler uit, zélfs wanneer je met de camera druk in beweging bent. Handig!

Grote batterij en goede hardware

De toestellen van de Realme 9-serie hebben allemaal een grote batterij: De Realme 9 Pro+ een heeft een accu van 4500mAh en de Realme 9i en 9 Pro zelfs een van 5000mAh! Daarbij hebben de telefoons goede hardware – krachtig genoeg voor een spelletje op z’n tijd, maar ook geen grote stroomslurpers.

Verschillende modellen

De Realme 9i is te krijgen in het blauw en zwart en komt met 64GB of 128GB aan opslaggeheugen. De 9 Pro heeft altijd 128GB opslag en vind je in het zwart of het groen. Dit geldt ook voor de Realme 9 Pro+, maar deze vind je ook met 256GB aan opslaggeheugen.

Ben jij nu al helemaal verkocht? Kijk dan gauw op de website, want alle Realme 9’s zijn bij Belsimpel per direct beschikbaar.

Meer nieuws over: