‹ Alle nieuwsberichten

Samsung komt met gloednieuwe S22-serie en de Tab S8-serie!

Samsung komt met gloednieuwe S22-serie en de Tab S8-serie!

Het is weer een nieuw jaar en dat betekent weer tijd voor de nieuwe serie toptoestellen van Samsung! Ze pakken ook dit jaar weer groots uit, met niet alleen de nieuwe Galaxy S22-serie, maar ook met nieuwe high-end tablets: de Galaxy Tab S8-serie. Beide series worden vergezeld door talloze handige accessoires, van allerlei soorten hoesjes tot styli!

Galaxy S22-serie

Om te beginnen bij het grootste nieuws: de nieuwe Galaxy S22-serie. Ook dit jaar bestaat deze serie weer uit drie varianten: de gewone S22, de S22+ en de S22 Ultra. De gewone Galaxy S22 en de S22+ verschillen niet heel veel van elkaar. De S22 heeft een scherm van 6,1 inch en is daarmee als het ware de compacte variant van de S22+, die is uitgerust met een display van 6,6 inch. Het andere grote verschil is at de S22+ een aanzienlijk grotere accu heeft dan de S22, namelijk 4500mAh tegenover 3700mAh die ook een stukje sneller op kan laden. Hierdoor zal de accuduur van de Galaxy S22+ iets beter zijn dan die van de gewone S22.

Verder zijn de twee toestellen precies hetzelfde. Ze hebben dezelfde camera’s, dezelfde processor en dezelfde geheugenvarianten. Beide toestellen zijn beschikbaar met 8GB werkgeheugen en 128GB of 256GB aan opslagruimte en komen in de kleuren zwart, wit, groen en roze.

Waar de S22 en S22+ erg veel op elkaar en op hun voorgangers lijken, de S21 en S21+, heeft Samsung het bij de S22 Ultra anders aangepakt. Ze hebben het design van de Ultra-variant flink onder handen genomen en het nieuwe toestel heeft wel wat weg van de Galaxy Note-serie. Waar de S22 en S22+ een camera-eiland hebben, zijn de camera’s van de S22 Ultra mooi verwerkt in het toestel en puilen ze niet uit. Ook de specs van de S22 Ultra zijn aanzienlijk beter. Zo heeft dit toestel vier camera’s, waaronder een 108-megapixelhoofdcamera en een telelens die tot wel 10 keer kan vergroten. Het scherm van de S22 Ultra is 6,8 inch groot, en de batterij heeft een capaciteit van 5000mAh om ervoor te zorgen dat het grote scherm niet de accuduur vermindert. Daarnaast komt de Galaxy S22 Ultra standaard met Samsung’s eigen stylus, de S Pen.

De Galaxy S22 Ultra is beschikbaar met 128GB, 256GB of 512GB aan opslagruimte en komt in de kleuren zwart, wit, groen en rood. De 128GB-variant heeft 8GB aan werkgeheugen en de andere varianten 12GB.

Bij aankoop van de Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 en Samsung Galaxy S22 Plus krijg je nu tijdelijk de Samsung Galaxy Buds Pro t.w.v. €229,- cadeau! Daarnaast krijg je ook nog eens korting wanneer je je S22-toestel in combinatie met een hoesje van Samsung bestelt! Deze acties lopen zolang de voorraad strekt.

Galaxy Tab S8-serie

Zoals gezegd is een nieuwe serie toptelefoons niet het enige wat Samsung heeft uitgebracht, ze komen ook met de nieuwe Galaxy Tab 8-serie! Het grootste nieuwtje is dat Samsung een Ultra-variant heeft toegevoegd aan hun Galaxy Tab-serie. De gewone Tab S8 en S8+ hebben hetzelfde formaat als hun voorganger en je kunt ook je oude Tab S7(+)-hoesje voor deze tablets gebruiken! De nieuwe Galaxy Tab S8 Ultra heeft een scherm van 14,6 inch en is daarmee de grootste tablet in het arsenaal van Samsung en qua formaat is de tablet vergelijkbaar met een kleine laptop.

Accessoires

Een toestel-launch van Samsung is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. Voor zowel de Galaxy S22, S22+ als S22 Ultra zijn er de Smart Clear View Cover, Smart LED View cover, Leather Cover, siliconen backcover met band, gewone siliconen backcover, zwarte stevige backcover met stand en doorzichtige back cover met en zonder stand beschikbaar. Voor de Galaxy S22 en S22+ is er ook nog een backcover met stevige rand verkrijgbaar. Dit zijn héél veel accessoires en de meeste hoesjes zijn ook nog eens beschikbaar in meerdere kleuren, dus er zit voor iedereen wel iets leuks tussen. Als je nu je Galaxy S22-toestel bestelt krijg je tijdelijk korting op een Samsung hoesje naar keuze! Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.