‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe Watch GT 3-serie van Huawei uitgebracht

Nieuwe Watch GT 3-serie van Huawei uitgebracht

Als jij nog zoekende bent naar een stijlvolle smartwatch, dan heeft Huawei iets leuks voor jou! Ze hebben namelijk de gloednieuwe Watch GT 3-serie uitgebracht. Deze horloges zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten en meerdere kleuren. Grote kans dus dat er eentje tussen zit die perfect voor jou is!

De Huawei Watch GT 3-serie zijn slimme horloges die eigenlijk overal voor te gebruiken zijn. Tijdens het dagelijks leven ondersteunen ze je door meldingen te ontvangen, een herinnering te sturen van een afspraak die in je agenda staat en inkomende oproepen weer te geven. Ook zijn deze watches ideaal als hulpje bij het gezond blijven. Zo hebben ze een slaapmonitor die de kwaliteit van je nachtrust analyseert en tips geeft om deze te verbeteren. Als laatste zijn deze smartwatches natuurlijk ook erg handig om te hebben tijdens het sporten. Met de hartslagmeter weet je precies hoe zwaar je workout is en kan je na de tijd zien wat goed ging en waar nog verbeterpunten liggen. De Watch GT 3 ondersteunt talloze sporten, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, fitness en nog veel meer!

Watch GT 3 42mm

De Watch GT 3 komt in twee formaten, waaronder een 42mm-variant. Qua specificaties is deze hetzelfde als de grotere 46mm-variant, maar ze komen beide wel in verschillende kleuren. Zo heeft een 42mm-versie een zwarte, witte en gouden uitvoering. De zwarte versie heeft een siliconen bandje, de witte versie een leren bandje en de gouden versie een bandje van metalen schakeltjes.

Watch GT 3 46mm

De Watch GT 3 46mm komt in het zwart, bruin en zilver. De zwarte variant heeft net zoals bij de 42mm-versie een siliconen bandje en de bruinen variant heeft een leren band. De zilveren versie heeft een stijlvol bandje dat is gemaakt van roestvrij staal.

Denk jij nu: deze horloges zijn wel wat voor mij? Check ze dan snel en kies de variant uit die jij het mooiste vindt, want ze zijn nu te pre-orderen bij Belsimpel!