‹ Alle nieuwsberichten

Motorola lanceert Moto G41 en Moto G71 5G

Motorola lanceert Moto G41 en Moto G71 5G

Motorola heeft vandaag twee nieuwe toestellen gelanceerd: De Moto G41 en G71 5G. Dit zijn twee telefoons met een goede prijs-kwaliteitsverhouding! Beide toestellen hebben een haarscherp OLED-scherm, drie cameralenzen en 128GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Maar er zijn natuurlijk ook verschillen.

Om te beginnen met het meest duidelijke verschil tussen de G41 en de G71 5G – ondersteuning voor 5G dus! De toestelnamen laten het al zien: De G41 ondersteunt alleen 4G terwijl de G71 ondersteuning heeft voor het razendsnelle 5G-netwerk. Hierdoor is de G41 natuurlijk een stuk voordeliger.

Krachtige hardware met dito batterij

De Motorola Moto G41 en de G71 5G hebben beide een forse batterij van wel 5000mAh, voorzien van TurboPower 30-snellaadtechniek. Zo gaan de telefoons niet alleen lekker lang mee op een acculading, ze zijn ook in no-time weer helemaal opgeladen!

Motorola is slim geweest met de hardware die ze in de G41 en G71 5G hebben gestopt, want deze bewandelt de middenweg tussen brute kracht en energiezuinigheid. Zo werken beide telefoons lekker vlot, maar slurpen ze je accu niet in één keer leeg! De Moto G71 5G heeft een iets krachtigere Snapdragon 698 5G-chip, waardoor deze telefoon een goede keuze is als je ook af en toe een spelletje speelt.

Camera's met veel opties

Ben jij op zoek naar een smartphone met een gevarieerde camera voor ieder moment? Dan zullen de Moto G41 en de G71 5G beide niet teleurstellen! Ze hebben namelijk allebei een ultragroothoeklens én een macrocamera.

De telefoons hebben wel een verschillende hoofdlens: de Moto G41 heeft een 48-megapixelcamera terwijl de Moto G71 5G een camera van 50 megapixel heeft. Daar krijg je bij de Moto G41 iets voor terug: de lens heeft namelijk optische beeldstabilisatie! Dit zorgt ervoor dat je foto's minder gauw wazig worden. Ook zullen opgenomen video's er enorm vloeiend uitzien.

Verschillende kleuren

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een smartphone is natuurlijk: ziet 'ie er ook een beetje mooi uit? Zowel de Motorola Moto G41 als de Moto G71 5G zijn verkrijgbaar in het zwart. De Moto G41 is daarbij ook in het goud beschikbaar! Alle varianten komen standaard met 128GB aan opslaggeheugen en 6GB werkgeheugen.

Wil jij na het lezen van dit nieuwtje het liefst meteen de Moto G71 5G of de Moto G41 bestellen? Dat kan! Beide telefoons zijn namelijk vanaf nu bij Belsimpel te bestellen.

Meer nieuws over: