‹ Alle nieuwsberichten

Garmin introduceert twee nieuwe smartwatches

Garmin introduceert twee nieuwe smartwatches

Garmin heeft op 4 januari 2022 twee nieuwe slimme horloges uitgebracht: De Vivomove Sport en de Venu 2 Plus! Deze twee slimme horloges geven je meer inzicht in je eigen lichaam, maar wel op twee heel verschillende manieren. De Vivomove Sport heeft namelijk een klassieke analoge wijzerplaat, die met een druk op de knop ruimte maakt voor een touchscreen. De Venu 2 Plus heeft daarentegen een groot kleurenscherm en geavanceerde features, zoals bellen vanaf je pols!

Je kent Garmin natuurlijk van hun producten die horen bij een actieve levensstijl, en de Vivomove Sport en Venu 2 Plus zijn daar geen uitzondering op. Toch betekent dat niet dat je deze horloges niet altijd kunt dragen; ze zien er erg stijlvol uit en passen bij elke kledingstijl!

Garmin Vivomove Sport

De Garmin Vivomove Sport ziet er eigenlijk heel normaal uit, je zou bijna denken dat het gaat om een analoog horloge. Niets is minder waar! Onder de analoge wijzerplaat huist een groot aantal sensoren die haarfijn in de gaten houden hoe vol de batterij van je lichaam nou eigenlijk is. Met een enkele druk op de knop gaan de twee wijzers omhoog om ruimte te maken voor een verborgen scherm. Hierop lees je binnengekomen berichten, je hartslag en je slaap van vorige nacht. Een andere handige nieuwe functie is de veiligheidsfeature, die tot leven komt als er iets fout gaat. Mocht het nodig zijn, dan stuurt de watch je real-time locatie door naar noodcontacten!

De Garmin Vivomove Sport is te krijgen in vier verschillende kleuren: Zwart, wit, bruin en groen. Het horlogebandje is eenvoudig te vervangen, waardoor het horloge een lange tijd meegaat!

Garmin Venu 2 Plus

De Garmin Venu 2 Plus heeft geen analoge wijzerplaat met verborgen display, maar gewoon een enorm touchscreen! Hierop lees je alle details over je welzijn; van je fitnessleeftijd tot je nachtrust. Een handige nieuwe feature is het bellen vanaf je pols, zo laat je je smartphone gewoon in je zak zitten om snel een telefoontje te plegen. Ook heeft deze smartwatch integratie met Google Assistant, Bixby en Siri, waardoor het slimme horloge wel héél slim wordt. Ook de Venu 2 Plus beschikt over de handige ongevallendetectie.

De Venu 2 is te krijgen in het wit, zilver en zwart. Ook van deze smartwatch is het polsbandje gemakkelijk te vervangen. Daarbij verbind je het horloge eenvoudig met verschillende accessoires, zoals een hartslagband, snelheidssensor of zelfs een achteruitkijkradar!

Nu bij Belsimpel te koop

Loop jij na dit nieuwtje al helemaal warm voor één van deze smartwatches? Koop 'm dan eerst bij Belsimpel, want dan weet je tenminste hoever je hebt gelopen! Beide smartwatches zijn vanaf nu beschikbaar.

Meer nieuws over: