‹ Alle nieuwsberichten

Galaxy S21 FE aangekondigd door Samsung

Galaxy S21 FE aangekondigd door Samsung

Smartphoneliefhebbers opgelet! Samsung heeft zojuist de Galaxy S21 FE-serie aangekondigd! Dit toestel is de nieuwste in de S21-familie en komt met de allerkrachtigste hardware, een prachtig scherm en ontzettend veel functies. De S21 FE is nu te bestellen bij Belsimpel!

Krachtige hardware

De nieuwe Samsung Galaxy S21 FE is niets minder dan een echt vlaggenschip, ondanks dat het om een FE uitvoering gaat. Dit is zeker te merken aan de hardware. Zo heeft dit toestel een Snapdragon 888-processor, wat zo’n beetje de sterkste chip is die Samsung in dit toestel kon stoppen! Deze processor is vergelijkbaar met de chip die we in de andere toestellen van de S21-serie terugvinden, dus qua prestaties zit het echt wel goed. Van basic apps, zoals social media, tot zware games als Call of Duty, dit is een telefoon die het allemaal probleemloos aankan.

Fantastisch scherm

Nog iets wat Samsung heeft doorgezet vanuit de eerdere toestellen in de S21-serie is het geweldige scherm. Het scherm van de S21 FE is 6,4 inch groot en zit daarmee tussen de gewone S21 en de S21+ in. Deze telefoon is dus ideaal als je de S21 eigenlijk net iets te klein vond, maar de S21+ weer te groot! Het display zelf is een AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. In iets minder technische termen: de beelden zijn erg mooi en animaties zullen erg vloeiend ogen!

Drie camera’s

Net zoals zijn voorgangers, de S20 FE, de S21 én de S21+, heeft deze Galaxy S21 FE drie cameralenzen op de achterkant. Veel is er in de camera-setup niet veranderd, net zoals deze andere toestellen gaat het om een primaire lens, een ultragroothoeklens en een telecamera. Gelukkig was het ook niet echt nodig om hier wat in te veranderen, want deze camera’s waren eerlijk gezegd al gewoon erg goed.

Veel extra’s

De S21 FE 5G komt met alle extra’s die je van een moderne smartphone mag verwachten: een NFC-chip, 5G-internet, WiFi 6-ondersteuning, noem het maar op! Ook draadloos laden ontbreekt niet, met een QI-compatibele oplader heb je helemaal geen kabels meer nodig om dit toestel van verse stroom te voorzien!

 

Verschillende uitvoeringen

Zoals de meeste toestellen van Samsung is de Galaxy S21 FE beschikbaar in veel kleuren- en geheugenvarianten. Er zijn twee uitvoeringen: eentje met 128GB aan opslaggeheugen en eentje met 256GB aan opslag. Beide opslagvarianten zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, paars en groen!

Denk jij nu, dit is wel een toestel voor mij? Dan heb je geluk, want al deze varianten zijn nu te bestellen bij Belsimpel!