‹ Alle nieuwsberichten

Het nieuwe jaar in met Belsimpel!

Het nieuwe jaar in met Belsimpel!

Met 2022 in zicht, heb je vast al nagedacht over je goede voornemens. Belsimpel helpt je om je voornemens te behalen met producten die je motiveren om meer te bewegen, helpen focussen of juist ontspannen. Zo gaan we voor een gezond, sportief én gelukkig 2022!

Vooral in het begin van het nieuwe jaar werk je vaak vol optimisme aan je goede voornemens. Toch lukt het niet altijd om dit ook na de januarimaand vol te houden. Bij Belsimpel vind je een groot assortiment aan producten die je helpen om ook in de rest van het jaar aan je goede voornemens te werken. We hebben de beste deals hieronder voor je verzameld. 

Gezonde leefstijl

Wil jij aankomend jaar je gezondheid verbeteren door meer te bewegen? Een smartwatch of activity tracker geeft hiervoor het ideale duwtje in de rug. Zo geeft de Samsung Galaxy Watch 4 40mm inzicht in je gezondheid en stimuleert de smartwatch je om meer te bewegen en sporten. Daarnaast is de smartwatch waterdicht, zodat je hem ook om kunt houden tijdens het zwemmen. Zo weet je zeker dat je goede voornemens niet in het water vallen! Je ontvangt nu tijdelijk €50,- cashback bij aankoop van deze smartwatch.

Heb je de extra functies van een smartwatch niet nodig en wil je alleen je beweging en gezondheid meten en verbeteren? Dan is de activity tracker van Huawei, de Hauwei Band 6, wellicht geschikt voor jou. Met deze voordelige activity tracker meet je tot wel 14 dagen lang continue je hartslag, en krijg je op basis van deze gegevens advies over je workout. Zo haal je je eigen personal trainer in huis die je helpt om aan je conditie te werken.

Focussen op je doelen

Waar smartwatches en activity trackers je helpen om gemotiveerd te blijven, kunnen oordopjes je helpen om gefocust te blijven. Met de LG Tone Free DFP8 en LG Tone Free DFP5 werk je ongestoord aan het bereiken van je doelen dankzij de actieve ruisonderdrukking. Of trakteer jezelf op de nieuwe JLab GO Air Pop True Wireless. Met deze draadloze Jlab-oordopjes haal je oordopjes in huis met een goede prijs-kwaliteitverhouding, die handig zijn voor tijdens je dagelijkse wandeling. Wil je meer focussen op je werk of studie? Bekijk dan eens de stijlvolle Nothing Ear (1) met actieve ruisonderdrukking! 

Ontspannen

Bij goede voornemens denk je vaak al snel aan dingen die beter kunnen. Meer sporten, meer bewegen of meer afvallen. Maar misschien wil je je hier aankomend jaar juist wel wat minder druk om maken? 

Een Garmin-smartwatch, zoals de Garmin Venu 2, is ideaal als ondersteuning tijdens het sporten. Maar wist je dat deze je ook kan helpen om te ontspannen? De smartwatch houdt namelijk je 'Body Battery' bij, die inzicht geeft in de hoeveelheid energie die je nog in de tank hebt. Zo weet je precies wanneer het een goed moment is om even een stap terug te nemen en te ontspannen. Bij aankoop van de Garmin Venu 2 ontvang je nu tijdelijk de Sennheiser CX True Wireless cadeau!

Ook muziek helpt je te ontstressen en ontspannen. De Harman Kardon Onyx Studio 4 is een bluetooth speaker met uitstekende geluidskwaliteit, die tot en met januari éxtra scherp geprijsd is.

Besparen

Is geld besparen voor aankomend jaar één van je goede voornemens? Het verlagen van je maandelijkse uitgaven helpt je hierbij. Ga in het nieuwe jaar bijvoorbeeld voor een voordelig Sim Only-abonnement van Simyo. Ben je ook toe aan een nieuw toestel? In combinatie met een Simyo-abonnement bestel je je nieuwe smartphone éxtra voordelig!

Ben je op zoek naar oordopjes, maar ga je liever een voordeliger alternatief dat ook aansluit bij je doel om te besparen? Dan is de Trust Nika Touch Wireless wellicht geschikt voor jou. Met deze oordopjes luister je overal naar je favoriete muziek, en houd je meer geld over om te sparen.

Duurzamer leven

Als je je goede voornemens dit jaar echt wil behalen, zullen de bovenstaande producten je ongetwijfeld helpen. Maar wil je in 2022 niet alleen beter voor jezelf zorgen, maar ook voor anderen? Denk er dan ook eens over na om een duurzame smartphone te kopen, zoals de Fairphone 4. De duurzame productie en onderdelen maken deze smartphone beter voor mens, dier en milieu. Een andere smartphone die extra lang mee gaat, is de Cat S42H+. Deze ruggedized smartphone van CAT heeft een stevige behuizing én is stof- en waterdicht.

Heb je nog meer voornemens voor 2022? Kijk dan eens bij onze accessoires, waar je veel producten vindt die je kunnen helpen je doelen te bereiken. We wensen je veel succes met het behalen van je goede voornemens en een gelukkig 2022!