‹ Alle nieuwsberichten

Drie nieuwe Sony Ericsson toestellen aangekondigd

Op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona heeft Sony Ericsson drie nieuwe toestellen aangekondigd. Twee toestellen zijn gebaseerd op de reeds aangekondigde Xperia X10, namelijk de Xperia X10 Mini en de Xperia X10 Mini Pro. Het derde toestel is een variant op de Sony Ericsson Vivaz.

 

Sony Ericsson Xperia X10 Mini & X10 Mini Pro

Net zoals hun grotere broer zullen de Xperia X10 Mini en de Xperia X10 Mini Pro op Google Android 1.6 draaien. De toestellen zijn wel een stuk kleiner dan de originele X10. Het beeldscherm heeft een grootte van 2.5 inch met een resolutie van 320×240 pixels, waar de originele X10 een 4 Inch beeldscherm heeft met een resolutie van 854×480 pixels. De beide toestellen hebben een 5 megapixel camera en ondersteunen WiFi en GPS. Het grote verschil tussen de twee toestellen is dat de X10 Mini Pro een fysiek QWERTY-toetsenbord heeft die onder het toestel vandaan te schuiven is. De beide toestellen worden in het tweede kwartaal van 2010 verwacht.

 

Sony Ericsson Xperia X10 MiniSony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

 Sony Ericsson Vivaz Pro

De Vivaz Pro heeft dezelfde eigenschappen als de originele Vivaz die al eerder aangekondigd was. Deze telefoon draait niet op Google Android maar op Symbian. Verder heeft de telefoon een scherm van 3.2 Inch met een resolutie van 640×360 pixels. De Vivaz Pro een 5 megapixel camera die niet alleen mooie foto's maakt, maar ook video's kan opnemen in HD kwaliteit. Ook deze telefoon zal in het tweede kwartaal van 2010 in de winkels liggen.

 

 

Sony Ericsson Vivaz Pro

Meer nieuws over: