‹ Alle nieuwsberichten

Samsung brengt Galaxy Tab A8 uit

Samsung brengt Galaxy Tab A8 uit

Op 15 december 2021 heeft Samsung een nieuwe tablet uit gebracht: de Galaxy Tab A8! Deze tablet is de opvolger van de Galaxy Tab A7 en is een uitstekend all-round toestel voor een betaalbare prijs. De Galaxy Tab A8 is geschikbaar in de kleuren grijs, roze en silver en heeft geheugenvarianten met 32GB, 64GB en 128GB aan opslag. Ook is de Galaxy Tab A8 verkrijgbaar met 4G-internet!

De Samsung Galaxy Tab A8 komt met eenaantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de Galaxy Tab A7. Zo zit er een snellere processor in het toestel en is er een 128GB geheugenvariant bijgekomen. Daarnaast hebben de 64GB en 128GB-versies nu 4GB aan werkgeheugen, waar de Galaxy Tab A7 3GB had. Het scherm is een klein stukje groter geworden is is nu 10,5 inch groot, een prima formaat om op te werken of om een filmpje op te kijken dus! Verder zijn de camera's en de batterij hetzelfde gebleven. Deze 7040mAh-accu zorgt voor een prima batterijduur en hij ondersteunt ook nog eens 15W-snelladen!

Verschillende uitvoeringen

De keus is reus met de Samsung Galaxy Tab A8, want er zijn veel verschillende uitvoeringen! Er zijn drie kleuren: grijs, zilver en roze. De zilveren en roze kleur zijn verkrijgbaar met 32GB en 64GB aan opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen kun je door middel van een SD-kaart met maximaal 1TB uitbreiden! De grijze variant is verkrijgbaar met 32GB, 64GB én 128GB aan opslaggeheugen en heeft ook een variant met 4G mobiel internet, zodat je ook onderweg altijd een snelle verbinding hebt!

Bijbehorende accessoires

Samen met de Tab A8 heeft Samsung ook een paar leuke hoesjes uitgebracht voor de tablet, zodat je het toestel optimaal kunt beschermen. Als je een book cover zoekt heeft Samsung die voor jou in het grijs, zilver en roze! Een back cover, zoals je die veel ziet voor telefoons, is er ook voor de Galaxy Tab A8! Deze komt in het paars en blauw. Als laatste heeft Samsung ook een zwarte cover met een handige stand uitgebracht, die ideaal is als je je tablet veel op je bureau of tafel neerzet!

 

De Samsung Galaxy Tab is nu te pre-orderen bij Belsimpel, kijk snel welke variant bij jou past!

Meer nieuws over: