‹ Alle nieuwsberichten

De leukste kerstcadeaus bij Belsimpel

De leukste kerstcadeaus bij Belsimpel

De kerstdagen staan weer voor de deur! Ben je nog op zoek naar een cadeau voor op je verlanglijstje? Of wil je een vriend of familielid dit jaar verrassen met een mooi geschenk? Bij Belsimpel zit je goed. Naast smartphones vind je bij ons een groot assortiment aan smartwatches, oordopjes, bluetooth speakers, tablets en accessoires. Zo vind je bij ons gemakkelijk het perfecte kerstcadeau!

Wereldwijd vieren miljoenen mensen aankomende 25 en 26 december weer Kerstmis. Families komen bij elkaar om het kerstfeest te vieren met lekker eten, een versierde kerstboom en vooral heel veel gezelligheid. Om de kerstsfeer compleet te maken, mogen leuke cadeaus niet ontbreken. Een cadeau van Belsimpel is niet alleen een leuk gebaar; je geeft ook iets waar iemand echt wat aan heeft! We hebben de leukste kerstcadeaus verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Smartwatch of activity tracker

Wil je dit jaar iemand met goede voornemens voor 2022 verrassen? Dan is een smartwatch of activity tracker voor het eind van de decembermaand wellicht een geschikt cadeau. Een smartwatch of activity tracker meet je gezondheid, én motiveert je om deze te verbeteren. Een smartwatch die hiervoor uitermate geschikt is, is de Samsung Galaxy Watch 4. Bij de aankoop van deze sportieve smartwatch ontvang je nu tijdelijk €50,- cashback. Een andere smartwatch die erg stijlvol is en je helpt je gezondheid te verbeteren, is de Polar Ignite 2. Je ontvangt nu de Sennheiser CX True Wireless cadeau bij aankoop van deze smartwatch! 

Draadloze oordopjes

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte muziekliefhebber? Belsimpel heeft een ruim assortiment aan (draadloze) oordopjes en koptelefoons. Bekijk bijvoorbeeld eens de JLab Go Air Wireless of de LG Tone DPF8: oortjes met Active Noise Cancelling en een uitstekende geluidskwaliteit. 

Ben je op zoek naar voordeligere oordopjes? De Sony WF-C500 zijn tot en met 26 december éxtra scherp geprijsd. Of bekijk de Trust Nika Touch Wireless, die tijdelijk verkrijgbaar zijn voor slechts €19,95. 

Sim Only-abonnement

Heb je al een smartphone, maar kun je wel een nieuw abonnement gebruiken? Bekijk dan eens onze Sim Only-abonnementen. Bij geselecteerde abonnementen van KPN, Vodafone, Lebara en 50+mobiel ontvang je bij je aankoop tot en met 26 december namelijk de LG Tone DFP5 t.w.v. €128,95 cadeau! Indien je ook toe bent aan een nieuwe smartphone, ga dan voor een nieuwe telefoon in combinatie met abonnement. Zo schaf je je nieuwe toestel extra voordelig aan.

Accessoires

Zoek je een cadeau voor iemand die net een nieuwe smartphone heeft? Dan kan een telefoonhoesje goed van pas komen. Of iets wat iedere smartphone-bezitter wel kan gebruiken, is bijvoorbeeld een handige (draadloze) oplader of powerbank. Heb je het lootje getrokken van iemand die veel onderweg is? Dan is een telefoonhouder voor op de fiets of in de auto een goed idee. 

Is je verlanglijstje nog niet compleet of ben je benieuwd welke accessoires we nog meer in ons assortiment hebben? Je vindt bij Belsimpel de leukste gadgets en accessoires in alle prijsklassen. Als je vandaag voor 23:59 uur bestelt, versturen we je bestelling dezelfde dag nog. Door drukte vlak voor de feestdagen kan het wel iets langer duren voordat de postbezorger je bestelling aflevert. Wacht dus niet te lang! Zo weet je zeker dat jouw cadeautjes op eerste kerstdag onder de boom liggen.