‹ Alle nieuwsberichten

Huawei presenteert draadloze Sound Joy speaker

Huawei presenteert draadloze Sound Joy speaker

Als je nog opzoek bent naar een goede en makkelijk mee te nemen draadloze speaker, heb je geluk! Huawei heeft namelijk de Sound Joy speaker gepresenteerd; een veelzijdige box met goede geluidskwaliteit en veel functies. De Huawei Sound Joy is verkrijgbaar in het groen en in het zwart.

De Huawei Sound Joy is een speaker die in veel situaties te gebruiken is, of je nou een feestje hebt of lekker aan het chillen bent in het park. Dat Huawei veel aandacht aan het ontwerp van de speaker heeft besteed blijkt wel uit het feit dat de box gemaakt is om ook in de bidonhouder van je fiets te passen!

De Sound Joy is meer dan gewoon een box met goed geluid, hij heeft van Huawei namelijk erg veel functies gekregen. Zo is de speaker uitgerust met een NFC-chip, die tegenwoordig ook in de meeste telefoons is te vinden. Hiermee koppel je de speaker aan je telefoon door beide apparaten tegen elkaar aan te houden en hoef je dus niet meer te prutsen met verbinden via bluetooth!

Over bluetooth gesproken, de Sound Joy beschikt over de allernieuwste versie: bluetooth 5.2! Dit zorgt ervoor dat de muziek die je naar de speaker streamt met de allerhoogste kwaliteit wordt overgedragen en dat de verbinding super stabiel is. Ook is bluetooth 5.2 beter voor de batterij van de speaker en werkt de verbinding over langere afstanden. Je verbindt ook twee Sound Joy speakers met elkaar voor een nog betere geluidservaring, dit doe je door een van de speakers even te schudden en ze verbinden automatisch met elkaar!

Nog een toffe feature van de Sound Joy is dat je de speaker kunt besturen met een smartwatch van Huawei. Zodra je je horloge en de speaker hebt verbonden, kun je via de watch nummers overslaan en het volume van de speaker aanpassen!

De Huawei Sound Joy is binnenkort bij Belsimpel verkrijgbaar in het groen en het zwart!