‹ Alle nieuwsberichten

Goedkoop Android 2.1 toestel op komst

T-Mobile en Vodafone komen met een goedkope smartphone op de markt. Dit toestel zal op Android 2.1 draaien. Het toestel wordt gefabriceerd door het Chinese bedrijf Huawei. Bij Vodafone zal de telefoon onder de naam Joy op de markt komen en T-Mobile noemt het toestel Pulse Mini.

 

Het toestel zal geen fysiek toetsenbord krijgen en het beeldscherm heeft een resolutie van 320×240 pixels. Qua connectiviteit ondersteunt het toestel gsm, gprs, umts, hsdpa, bluetooth 2.0 en waarschijnlijk ook wifi. Hoe het toestel eruit gaat zien is nog onduidelijk. Er zijn nog geen afbeeldingen van de telefoon vrijgegeven of uitgelekt.

 

De prijs van de T-Mobile en Vodafone smartphones is nog onbekend , maar deze zal lager liggen dan de huidige prijzen van dergelijke telefoons. De Joy en de Pulse Mini gaan waarschijnlijk tussen de 150 en de 250 euro kosten.

 

De Pulse Mini van T-Mobile zal vermoedelijk uitgebracht worden in Nederland, Duitsland, Polen en Tsjechië. Vodafone gaat de Joy uitbrengen in Nederland, Spanje, Italië en Duitsland.

 

Wanneer er meer informatie over deze smartphones bekend wordt zullen wij dit meteen op de website plaatsen.

Een overzicht van huidige smartphones in combinatie met een T-Mobile abonnement vindt u hier:
www.belsimpel.nl/abonnement_gsm/t-mobile

 

Voor een overzicht van Vodafone abonnementen in combinatie met smartphones kunt u op de volgende link klikken: www.belsimpel.nl/abonnement_gsm/vodafone

 

 

Google Android 2.1

Meer nieuws over: