‹ Alle nieuwsberichten

Motorola breidt Moto G-serie uit met G31, G51 en G200

Motorola breidt Moto G-serie uit met G31, G51 en G200

De Amerikaanse smartphonebouwers van Motorola kondigde vandaag drie nieuwe toestellen aan in haar populaire Moto G-serie: de G31, G51 5G en G200 5G. Toestellen uit deze serie staan steevast hoog in onze prijs-kwaliteittoplijsten, en het ziet ernaar uit dat ook deze generatie daar terecht gaat komen.

Het is misschien wat lastig te volgen met alle naamsveranderingen van de afgelopen jaren, maar wanneer je advies zoekt voor veel telefoon voor weinig geld, dan is de kans groot dat er een moto G-toestel in het advies voorbij komt. De succesformule van stijlvol design, krachtig doch efficiënte hardware, en ontzettend fijn gebruiksgemak bewijst zich zelf keer op keer, en dat geldt dubbel voor de nieuwe G31, G51 5G en de G200.

De Motorola Moto G200

Afgelopen jaar verbaasde Motorola vriend en vijand al door de Moto G100 aan te kondigen, een toestel met krachtige hardware, zonder compromissen te sluiten over de prijs. De G200 doet daar nog een schepje bovenop, want dit toestel rockt de Snapdragon 888+-chip, toch wel de allerkrachtigste chip van het moment. Je kunt de Moto G200 op dit moment alleen bij Belsimpel bestellen!

Zo’n rappe processor betekent niet alleen dat je telefoon snel is, maar het opent ook deuren voor allerlei geavanceerde functies op je telefoon. De driedubbele camerasetup legt voor 108 megapixels aan beeldmateriaal vast, en de 888-motor maakt daar achter de schermen een goede foto van, ongeacht hoe licht het buiten is. Ook bij video kan de processor shinen, want dankzij de brute kracht schiet je video’s in 8K-kwaliteit, waanzinnig scherp en veel detail dus.

De andere specificaties van de G200 zijn ook zeker niet mis; het 6.8-inch Full HD-scherm ververst 144 keer per seconde, waardoor alles lekker vloeiend wordt. Je kijkt erg comfortabel naar video’s en films, mede dankzij het geluid. De telefoon zelf heeft maar één spe

aker, dus je doet er goed aan om je (draadloze) koptelefoon of oortjes te verbinden; dan kickt de Dolby Atmos in, en waan je jezelf in de bios.

De moto G200 komt voorlopig alleen in stijlvol blauw, met 128GB opslag, voor een adviesprijs van €449. Dat is erg veel Motorola voor weinig geld!

G31 en G51: betaalbare comfort

Naast de G200 brengt Motorola ook twee toestellen uit die nog een stuk betaalbaarder zijn, maar nog altijd veel waar voor de prijs bieden. Ze hebben beide hun eigen pluspunten, maar kies voor de G51 5G als je net wat meer kracht wil en bijvoorbeeld vaak spelletjes speelt, of voor de G31 wanneer je het liefst een iets kleinere telefoon hebt, maar wel met een mooi OLED-scherm.

De G51 heeft een 6.8-inchscherm met 120 Hz verversingssnelheid, wat heel fijn is voor games en de algehele gebruikservaring. Bij de G31 vind je een 6,4-inchscherm met standaard verversingssnelheid van 60 Hz, maar wel eentje met een OLED-paneel; daarbij zien alle kleuren er net wat beter uit dan bij een LCD-scherm. Ideaal dus als je je telefoon niet voor games of andere zware taken gebruikt, maar wel graag video’s kijkt.

Beide toestellen zijn uitgerust met een ruime batterij die snel wordt opgeladen door Motorola TurboPower, en een driedubbel camerasysteem die met 50-megapixels nog vrij aardige foto’s maakt. De Motorolaversie van Android maakt het af, bijvoorbeeld met de Moto Actions.

De G51 5G komt Bright Silver en Indigo Blue, en bij de G31 kun je kiezen uit Baby Blue en Mineral Grey. Alle varianten komen met 128GB opslag. Benieuwd? Check gauw belsimpel.nl voor meer informatie.