‹ Alle nieuwsberichten

Primeur: Google Nexus One Phone leverbaar in Nederland


Als eerste in Nederland levert Belsimpel.nl de Google Nexus One telefoon in combinatie met een abonnement. De Google Nexus One is het antwoord van Google op de populaire Apple iPhone en werkt op het Android 2.1 besturingssysteem. Nadat Belsimpel.nl eerder al stuntte door als eerste Nederlandse Telecom Webshop de Motorola Milestone aan te bieden heeft Belsimpel.nl met de Nexus One nu wederom de primeur.


Android 2.1 besturingssysteem:
De Nexus One is begin dit jaar gelanceerd in de Verenigde Staten, en lijkt daar wat initiele strubbelingen een ware hit te zijn. De telefoon, die draait op het nieuwste android 2.1 besturingssysteem beschikt over de nieuwste en meest verbluffende applicaties. Gebruiksvriendelijkheid en design zijn tot in perfectie gecombineerd in de Nexus One, waarmee onder andere zeer gemakkelijk en razendsnel van internet gebruik gemaakt kan worden.
 

Klik hier voor het toestel, of krijg hem bijvoorbeeld schaf hem aan voor €249,- bij een Vodafone abonnement met internet!

 

Google Search, Gmail en Youtube

De invloed van Google op deze populaire android telefoon blijkt onder andere uit de makkelijke toegang tot Google Search, Gmail, Google talk en Youtube. Tevens is de telefoon uitgerust met Google Maps, waardoor de Nexus One ook als navigatiesysteem kan dienen.

Hoewel de echte release nog niet geweest is, is het toestal nu al te verkrijgen via Belsimpel.nl!


 

Meer nieuws over: