Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Primeur: Google Nexus One Phone leverbaar in Nederland

Woensdag 10 februari 2010, 19:57:17


Als eerste in Nederland levert Belsimpel.nl de Google Nexus One telefoon in combinatie met een abonnement. De Google Nexus One is het antwoord van Google op de populaire Apple iPhone en werkt op het Android 2.1 besturingssysteem. Nadat Belsimpel.nl eerder al stuntte door als eerste Nederlandse Telecom Webshop de Motorola Milestone aan te bieden heeft Belsimpel.nl met de Nexus One nu wederom de primeur.


Android 2.1 besturingssysteem:
De Nexus One is begin dit jaar gelanceerd in de Verenigde Staten, en lijkt daar wat initiele strubbelingen een ware hit te zijn. De telefoon, die draait op het nieuwste android 2.1 besturingssysteem beschikt over de nieuwste en meest verbluffende applicaties. Gebruiksvriendelijkheid en design zijn tot in perfectie gecombineerd in de Nexus One, waarmee onder andere zeer gemakkelijk en razendsnel van internet gebruik gemaakt kan worden.
 

Klik hier voor het toestel, of krijg hem bijvoorbeeld schaf hem aan voor €249,- bij een Vodafone abonnement met internet!

 

Google Search, Gmail en Youtube

De invloed van Google op deze populaire android telefoon blijkt onder andere uit de makkelijke toegang tot Google Search, Gmail, Google talk en Youtube. Tevens is de telefoon uitgerust met Google Maps, waardoor de Nexus One ook als navigatiesysteem kan dienen.

Hoewel de echte release nog niet geweest is, is het toestal nu al te verkrijgen via Belsimpel.nl!


 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl