‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw bij Belsimpel: Outdoor-smartphones van Crosscall

Nieuw bij Belsimpel: Outdoor-smartphones van Crosscall

Smartphones van het Franse merk Crosscall zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Belsimpel. De smartphone-fabrikant ontwerpt en ontwikkelt outdoor-smartphones voor extreme omstandigheden. Alle Crosscall-smartphones worden ontwikkeld volgens het DNA van het merk; ze zijn stof- en waterdicht, duurzaam en de batterij heeft een lange levensduur. 

Crosscall richt zich op mobiele telefoons voor de zwaarste omstandigheden die aan alle behoeften voldoen. Het bedrijf is opgericht in 2009 en onderscheidt zich door het ontwerpen van verantwoorde en innovatieve producten met een lange levensduur. Uniek op de smartphonemarkt is de fabrieksgarantie van maar liefst 3 jaar. 

Crosscall Core-X4
De Crosscall Core-X4 gebruik je door de robuuste behuizing, met IP68- en MIL-STD 810G certificering, onder de meest extreme omstandigheden. Het toestel heeft een versterkt scherm met Corning Gorilla Glass 3 en is bestand tegen valpartijen en extreme hitte en kou. De smartphone is daardoor uitermate geschikt voor degenen die fysiek werk verrichten of voor buitensporters. 

De Core-X4 is niet alleen sterk van de buitenkant, maar beschikt ook over uitstekende specificaties. De Android-smartphone heeft een 48 megapixel-camera, waarmee je ook met weinig licht heldere foto's maakt. Het toestel heeft daarnaast een programmeerbare knop die je bijvoorbeeld kunt instellen als camera-knop, zodat je ook onder water of met je handschoenen aan gemakkelijk foto's maakt. Het toestel heeft een 5.45-inch-LCD scherm en beschikt over een grote accu die lang mee gaat. 

Crosscall Core-M5
Een ander toestel uit de Core-lijn is de Crosscall Core-M5. Dit is een veelzijdige smartphone die net als de Core-X4 beschikt over een water- en stofbestendige behuizing. Het toestel heeft een waterdichte luidspreker met 100 dB, waardoor je je gesprekspartner in elke omgeving goed kunt verstaan. Het 4.95-inch scherm heeft een maximale helderheid van 500 cd/m2, zodat je het scherm ook afleest in de volle zon.

De batterij van de smartphone gaat lang mee, maar het toestel zelf ook. De Core-M5 heeft namelijk vervangbare onderdelen en garantie tot 3 jaar, waardoor je verzekerd bent van een apparaat met een lange levensduur. 

Crosscall Action & Crosscall Shark
Binnenkort is ook de Action-lijn van Crosscall bij Belsimpel verkrijgbaar. De Action-lijn biedt de outdoor-smartphone bij uitstek door het stevige ontwerp, de lange batterijduur en het compacte design. Ook klanten die een hele specifieke vraag hebben kunnen bij Crosscall terecht. Zo heeft de smartphonefabrikant met de Crosscall Shark-X3 de eerste telefoon ontwikkeld die blijft drijven en een geïntegreerd fluitje heeft. 

De nieuwe smartphones zijn binnenkort uit voorraad leverbaar bij Belsimpel, houd hiervoor onze website in de gaten! Bij Belsimpel profiteer je altijd van de Beste Prijsgarantie, retourneer je gratis je bestelling tot 31 dagen en heb je je aankoop snel in huis.