‹ Alle nieuwsberichten

Oppo brengt met de A54s een nieuw betaalbaar toestel op de markt

Oppo brengt met de A54s een nieuw betaalbaar toestel op de markt

Oppo heeft op haar website de nieuwe Oppo A54s aangekondigd! Deze nieuwe betaalbare smartphone beschikt over een betere camera en een snellere processor dan de A54, maar beschikt niet over 5G-connectiviteit zoals de A54 5G.

Goede prestaties voor een betaalbare prijs

De A54s is wat betreft de specificaties niet heel anders dan de A54 en de A54 5G. Het nieuwe toestel heeft een iets snellere processor en beschikt over 128GB aan intern geheugen. In tegenstelling tot de Oppo A54 5G, die een geheugencapaciteit van 64GB heeft. Wat wel opvalt is de frontcamera, die zich bij de A54s door middel van een inkeping in het midden van het scherm bevindt. Ook is het scherm net wat groter, maar heeft het een lagere resolutie en verversingssnelheid dan de A54 5G. Aan de achterkant van de A54s vind je 3 cameralenzen waaronder een verbeterde 50-megapixelcamera. Zo maak je nog mooiere foto’s om te delen met je vrienden en familie!

Nu alvast te reserveren

De Oppo A54s is beschikbaar in het blauw en het zwart en is nu alvast te reserveren bij Belsimpel.nl! Houd de website in de gaten om te weten wanneer dit toestel definitief verkrijgbaar is.