‹ Alle nieuwsberichten

Realme presenteert GT Neo 2-smartphone met verbeterde chip

Realme presenteert GT Neo 2-smartphone met verbeterde chip

realme heeft een nieuw toestel aangekondigd: de realme GT Neo2 Deze tweede variant van de GT Neo-serie heeft onder andere een verbeterde chip voor nóg snellere prestaties. Ook beschikt het toestel over een mooi en scherp 120Hz-scherm.

 

Verbeterde prestaties

De realme GT Neo 2 heeft binnenin een rappe chip van Qualcomm zitten. Deze chip is lekker snel, vergelijkbaar met de ultra high-end vlaggenschepen van de vorige generatie! Dit betekent dat multitasken geen probleem is en dat ook de meeste games zonder enkele haperingen op deze telefoon draaien. Dit is een hele vooruitgang ten opzichte van de vorige generatie realme GT Neo.

Unieke kleurvoering

Het allereerste wat opvalt aan deze GT Neo2 is toch wel de kleurvoering. Je hebt natuurlijk alledaags maar stijlvol grijs, maar ook een vrolijke blauwe kleur die afhankelijk van de lichtinval een beetje van kleur verandert. Toch steelt de groene versie hier de show! Dankzij de zwarte racestreep die over de achterkant loopt weet zeker je dat je hier wel met een snelle telefoon te maken moet hebben.

Vloeiend en levendig display

De voorkant van de Realme GT Neo 2 heeft verder geen fratsen nodig om er adembenemend uit te zien. Daar zorgt het haarscherpe en vloeiende AMOLED-scherm namelijk wel voor! Dit scherm loopt van rand tot rand en is ontwikkeld door Samsung. Zij staan inmiddels toch wel bekend als de producent van de mooiste smartphoneschermen. Dit display heeft een verversingssnelheid van 120Hz, wat betekent dat het beeld 120 keer per seconde ververst. Dit zorgt ervoor dat bewegende beelden, zoals games en menu-animaties, er veel vloeiender uitzien dan met een normaal 60Hz-scherm.

Binnenkort bij Belsimpel te bestellen

Ben jij nu al helemaal verkocht bij het lezen van dit artikel? De Realme GT Neo 2 is binnenkort bij Belsimpel te bestellen! We hebben 'm in het zwart, blauw en racing- groen, met 128GB of 256GB aan opslaggeheugen.

Meer nieuws over: