‹ Alle nieuwsberichten

Duurzame deals op de Dag van de Duurzaamheid

Duurzame deals op de Dag van de Duurzaamheid

Het is vandaag de Dag van de Duurzaamheid! Deze dag is in het leven geroepen om uitgebreid stil te staan bij het beschermen en behouden van het milieu, de maatschappij, mens en dier. Belsimpel steunt dit initiatief en daarom bieden wij deze vrijdag de duurzaamste deals.

Ook in de mobiele wereld is duurzaamheid steeds belangrijker. Smartphones worden steeds complexer en het vergt steeds meer energie en grondstoffen om een telefoon te maken. Klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen van de 21ste eeuw en omdat we dit ons ook bij Belsimpel realiseren, zetten we vandaag de meest duurzame merken in het zonnetje.

House of Marley

House of Marley staat niet alleen bekend om de liefde voor muziek, maar ook om de liefde voor onze planeet. Het audio merk gebruikt zo veel mogelijk maatschappelijk verantwoorde materialen in haar producten. Zo worden House of Marley-speakers bijvoorbeeld gemaakt met FSC gecertificeerd hout, recyclebaar plastic en recyclebaar aluminium. In samenwerking met de familie van Bob Marley werkt het bedrijf daarnaast mee aan projecten voor wereldwijde herbebossing en het schoonhouden van de oceaan. Nieuw bij Belsimpel zijn de House of Marley Positive Vibration XL ANC en de House of Marley Rebel.Ter ere van de Dag van de Duurzaamheid zijn deze noise cancelling koptelefoon en draadloze oordopjes vandaag in prijs verlaagd!

Ga jij voor groen?

Met de slogan ‘PlanetFirst’ zet Samsung zich in om met behulp van innovatieve technologie, milieuvriendelijke producten te maken. De elektronicaproducent streeft ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu, voor een duurzame toekomst voor huidige en toekomstige generaties. Daarom is bij Belsimpel de Samsung Galaxy Watch 4 44mm Groen vandaag tijdelijk extra scherp geprijsd. Met deze Samsung-smartwatch meet je je slaapritme, verbeter je je workouts en krijg je uitgebreid inzicht in je gezondheid.

De meest duurzame provider van Nederland

KPN behoort tot de meest groene telecombedrijven ter wereld en is de meest duurzame provider van Nederland. Als ‘groene verbinder’ streeft KPN ernaar om alles en iedereen op een duurzame manier te verbinden. Daarom krijg je vandaag de Sennheiser CX True Wireless t.w.v. €129,- cadeau bij alle 1- en 2-jarige KPN-abonnementen vanaf 12GB! De Sennheiser-oordopjes hebben een lange batterijduur, een goed draagcomfort en een gemakkelijke bediening.

Fairphone

Wanneer je het binnen de mobiele wereld over duurzaamheid hebt, denk je al snel aan Fairphone. Bij deze producent van duurzame telefoons staan mens en planeet voorop. Zo doet Fairphone er alles aan om er voor te zorgen dat de smartphones van begin tot eind milieubewust geproduceerd worden. Dit gaat van een verantwoorde inkoop van materialen, tot de stimulering van het welzijn van arbeiders. Daarnaast zijn de telefoons gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. De nieuwe Fairphone 4 is daarom vandaag met korting te pre-orderen bij Belsimpel! De Fairphone 4 heeft een 6.3 inch-scherm, een 48-mepagixelcamera en een Snapdragon 750G processor. Verschillende onderdelen (zoals de camera) zijn apart verkrijgbaar en vervang je dus eenvoudig zelf als ze kapot gaan. Zo gaat je toestel nog langer mee.