‹ Alle nieuwsberichten

Motorola brengt nieuw budgettoestel op de markt

Motorola brengt nieuw budgettoestel op de markt

Motorola kondigde vanochtend een nieuwe budgetsmartphone aan: de Moto e40! Deze stijlvolle smartphone heeft een krachtig drievoudig camerasysteem, een octa-core processor en hij is spatwaterdicht!

Goede keuze voor de lichte gebruiker

De nieuwe Moto e40 is een telefoon die gewoon doet wat hij moet doen en een lekker grote batterij heeft waardoor je hem niet vaak hoeft op te laden. De Moto e40 is niet gemaakt voor de intensieve gebruiker die games speelt en zware apps draait, maar voor mensen die een betrouwbaar toestel met handige functies zoeken voor een goede prijs. De telefoon is redelijk groot met een scherm van 6.5 inch, maar hierdoor is alles wel makkelijk te lezen en kijk je ook comfortabel een filmpje.

Met handige functies en goede camera

Achterop vinden we de bekende vingerafdrukscanner waarmee je de gegevens op je Moto e40 goed beveiligt, en een cameramodule met drie lenzen. Vooral de hoofdcamera is niet de minste en deze maakt dankzij zijn 48 megapixels erg scherpe foto’s. Verder biedt de Moto e40 ruimte voor twee simkaarten en een microSD-kaartje voor extra opslaggeheugen.

Nu te bestellen bij Belsimpel

De Motorola Moto e40 bestel je nu alvast op Belsimpel zodat je hem als eerste in huis hebt! Hij is verkrijgbaar in het zwart en in het roze. Je bestelt hem als los toestel, of in combinatie met een abonnement!

Meer nieuws over: