‹ Alle nieuwsberichten

Fairphone introduceert nieuwe duurzame smartphone en oordopjes

Fairphone introduceert nieuwe duurzame smartphone en oordopjes

Vandaag heeft Fairphone een nieuwe telefoon aangekondigd: De Fairphone 4! Daarnaast komt Fairphone ook met gloednieuwe volledig draadloze oordopjes. Fairphone maakt best wel bijzondere telefoons, want alle onderdelen zijn eenvoudig vervangbaar. De Fairphone 4 is hier natuurlijk geen uitzondering op. De telefoon heeft daarbij modernere specificaties meegekregen, waaronder ondersteuning voor 5G mobiel internet.

Duurzame telefoon met vervangbare onderdelen

De belangrijkste eigenschap van de Fairphone 4 is toch wel haar duurzaamheid. Niet alleen zijn zo veel mogelijk onderdelen gemaakt van gerecyclede materialen, je kunt ook bijna elk onderdeel eenvoudig vervangen! Zo gaat je telefoon een stuk langer mee, en daar je ook nog eens bij aan het milieu. Al deze onderdelen zijn gewoon verkrijgbaar bij Belsimpel.

Moderne hardware

Fairphone heeft de vierde serie telefoons een stuk gemoderniseerd. Zo komt de Fairphone 4 standaard met razendsnel 5G-internet, en zitten er achterop twee cameralenzen. Binnenin zit een Snapdragon-chip, die de ideale combinatie is van prestaties en batterijduur. De telefoon is te krijgen in het grijs en in het groen, en je krijgt standaard 128GB of zelfs 256GB aan opslaggeheugen. Deze breid je ook eenvoudig uit met een microSD-kaartje!

Nieuwe draadloze oordopjes

Fairphone is niet alleen maar bezig met het verduurzamen van de smartphonemarkt. Ze zijn namelijk ook druk aan de we gaan het timmeren in de audiowereld! Fairphone heeft namelijk ook de Fairphone TWS Earbuds gepresenteerd. Dit zijn volledig draadloze oordopjes die natuurlijk ook zo duurzaam mogelijk zijn geproduceerd. De behuizing bevat namelijk gerecyclede kunststoffen en ook is de TWS de eerste oordopjes die Fairtrade goud bevat! De oortjes zijn IPX4-waterdicht waardoor je ze ook bij het sporten goed gebruikt, en ook actieve ruisonderdrukking is gewoon van de partij.

Meer nieuws over: