‹ Alle nieuwsberichten

Apple presenteert nieuwe iPhone 13-serie samen met nieuwe iPads en Apple Watch

Apple presenteert nieuwe iPhone 13-serie samen met nieuwe iPads en Apple Watch

Apple kondigde vandaag om 19:00 de nieuwe iPhone 13-serie aan! Alle toestellen in de 13-serie hebben een snellere processor gekregen en de pro-modellen beschikken over een prachtig vloeiend scherm dankzij ProMotion. De iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn vanaf vrijdag 17 september te bestellen bij Belsimpel.

Verbeteringen in alle iPhone 13-modellen

Apple heeft bij alle modellen uit de iPhone 13-serie een aantal verbeteringen aangebracht ten opzichte van de iPhone 12-toestellen. De gehele reeks draait op de snellere A15-Bionic chip, die ook nog eens een stukje efficiënter met zijn energieverbruik om gaat. Een andere zeer gewaardeerde verbetering is dat alle modellen een grotere batterij hebben, samen met de nieuwe chip zorgt deze voor een langere batterijduur.

De grote notch aan de bovenkant van het scherm is bij de iPhone 13-modellen een stuk kleiner geworden. Hierdoor hebben deze toestellen een strakkere look en heb je een stukje meer scherm tot je beschikking! Verder hebben de iPhone 13-toestellen een vergelijkbaar ontwerp met de iPhone 12-serie.

Vloeiende ProMotion-schermen en verbeterde camera’s voor de Pro-modellen

De schermen van Apple hielden zich tot nu toe nog altijd vast aan de traditionele verversingssnelheid van 60Hz, maar met de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max komt hier verandering in. Beide Pro-modellen maken gebruik van een ProMotion-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz! Hierdoor zien animaties er een stuk vloeiender uit en voelen deze iPhones een stuk sneller aan.

Naast het scherm hebben de Pro-modellen ook een verbeterde ultragroothoeklens gekregen. Deze is een stukje groter geworden waardoor er meer licht wordt gevangen en foto’s er beter uit komen te zien, vooral in situaties met weinig licht. Ook is er nu een optie om in portretmodus te filmen met een bokeh-effect.

Nieuwe iPad en iPad Mini

Apple kondigde ook de nieuwe generatie van de iPad en de iPad Mini aan. De gewone iPad heeft een verbeterde processor en een selfiecamera die center stage ondersteunt. De iPad Mini heeft een groter scherm gekregen zonder dat de behuizing veel groter is geworden. Ook heeft de iPad Mini een vingerafdrukscanner aan de bovenkant zitten waarmee je hem ontgrendeld en betaald via Apple Pay.

Apple Watch 7-series met bijpassend ontwerp

Bij een nieuwe serie aan iPhones hoort natuurlijk ook een nieuwe Apple watch. De 7e generatie van de Apple Watch heeft een ontwerp gekregen dat aansluit bij de iPhone 13-serie. De kast heeft een groter scherm gekregen waardoor er zelfs een digitaal toetsenbord op past! De Watch 7-series zijn verkrijgbaar in 42 en 45 millimeter waardoor ze een stukje groter zijn dan de Watch 6-horloges. Wel zijn ze iets dunner geworden waardoor ze niet meteen erg groot aanvoelen.

iPhone 13 kopen bij Belsimpel

De Apple iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro en 13 Pro Max bestel je vanaf vrijdag 17 september bij Belsimpel als los toestel of in combinatie met een abonnement. De iPhone 13 en 13 mini zijn verkrijgbaar in het blauw, groen, paars, rood, wit, zwart en de nieuwe roze kleur. De iPhone 13 Pro is verkrijgbaar in het blauw, goud, zilver, zwart en bronze. De iPhone 13 begint op 909 euro voor de 128GB-modellen en de iPhone 13 mini op 809 voor de 128GB opslagvarianten.

De Apple iPhone 13 Pro Max is verkrijgbaar in het Zwart, Zilver en Brons vanaf 128GB opslaggeheugen. De startprijs is 1259 euro voor de 128GB-modellen en voor de modellen met meer opslag gaat de prijs omhoog.