Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Palm Pre in combinatie met abonnement als eerste bij Belsimpel.nl

Zondag 27 december 2009, 14:42:26

 Bij Belsimpel hebben we qua nieuwe toestellen de smaak goed te pakken. Eerder deze maand maakte de Motorola Milestone / Droid bij ons zijn debuut, nu is de beurt aan de Palm Pre. Hoewel de release van de Pre voor februari gepland staat, bieden we bij Belsimpel nu al de QwertZ aan! De Pre is op dit moment een ware rage in de VS en fabrikant Palm hoopt dat ook de harten van Nederlandse gadgetliefhebbers door deze smartphone sneller zullen gaan kloppen. 

Palm Pre

 

De Pre is Palm’s eerste ‘klapper’ sinds jaren. Waar het bedrijf vroeger de onbetwiste leider op de PDA-markt was, waren de laatste jaren erg rustig en rukte de concurrentie op. Maar nu is Palm terug! De Pre maakt gebruik van het besturingssysteem WebOS. Dit nieuwe besturingssysteem is ontwikkeld om zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk te werken. Bij de Pre merk je dit vooral aan het touchscreen. Met een aantal simpele veegbewegingen heb je controle over al je contacten, media, berichten, applicaties en instellingen. De soepelheid waarmee het OS werkt wordt door weinig toestellen geëvenaard.
 

Om de gebruiker van alle gemakken te voorzien beschikt de Pre naast touch ook over een volledig toetsenklavier. In de huidige versie is dit een Qwertz toetsenbord, de Qwerty zal binnenkort volgen maar zal naar verwachting wel een stuk duurder zijn. Doordat het toetsenbord uitschuifbaar is blijft de telefoon compact en is er meer oppervlak voor het touchscreen beschikbaar.
 

Verder speelt de Pre en WebOS slim in op de mogelijkheden die sociale netwerken ons tegenwoordig bieden. Middels de ‘Synergy’ applicatie is het mogelijk om contactinformatie van netwerken als Facebook en Gmail naar je contactpersonen te importeren. Integratie met sociale netwerken bereikt hiermee op de gsm een nieuw hoogtepunt.

De Palm Pre heeft alles aan boord om geduchte concurrentie te bieden aan de iPhone en Milestone. Sterker nog, het toestel heeft een aantal features die uniek zijn op de markt. Genoeg reden voor ons om de Palm Pre als los toestel en in combinatie met abonnement in ons assortiment op te nemen!

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl