‹ Alle nieuwsberichten

Oppo presenteert verbeterde Reno-toestellen

Oppo presenteert verbeterde Reno-toestellen

Oppo heeft twee nieuwe telefoons aangekondigd die beide een erg compleet pakket bieden voor een goede prijs: de Oppo Reno6 5G en de Oppo Reno6 Pro. Deze toestellen hebben beide een snelle processor, een stel goede camera’s en ze ondersteunen razendsnel opladen.

 

Oppo Reno6 5G

Oppo brengt met de Reno6 5G het vervolg van de Reno5 op de markt. De Reno5 was al een erg goed toestel, maar de Reno 6 5G heeft een aantal goede verbeterpunten. De behuizing is een stukje dunner en er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe afwerking aan de achterkant. Dit geeft de Reno 6 5G een nieuwe look, maar het zorgt ook voor meer grip in je hand. Ook heeft de Reno6 5G een betere processor gekregen waardoor hij een stukje sneller is dan de Reno5, en heeft hij een ruime batterij die je razendsnel oplaadt met 65Watt.

Oppo Reno6 Pro

De Reno6 Pro is de grote broer van de Reno6 5G en heeft dan ook iets betere specificaties. Hij maakt bijvoorbeeld gebruik van de krachtige Snapdragon 870-processor gecombineerd met maar liefst 12GB werkgeheugen. Hierdoor is de Reno6 Pro een echte krachtpatser die zeer geschikt is om bijvoorbeeld spellen op te spelen. De Reno6 Pro heeft een hoofdcamera met een lager aantal megapixels dan de Reno6 5G, maar produceert wel betere foto's. Ook ondersteunt deze camera optische beeldstabilisatie om stabiel te kunnen filmen.

Uitgebreide nieuwe camerafuncties

Beide Oppo’s hebben een aantal leuke nieuwe camerafuncties gekregen. De Flash Snapshot functie zorgt ervoor dat de camera supersnel opent en dat je heel snel foto’s kunt maken, je maakt hiermee zelfs foto’s van bewegende objecten. Er is ook een nieuwe videomodus bijgekomen waarmee je betere portretvideo’s maakt. Figuren worden erg precies geregistreerd waardoor jij altijd helemaal in focus bent en de achtergrond een leuk Bokeh-effect laat zien. Als laatste is er ook gewerkt aan de lichtbalans zodat video’s in fel licht of in weinig licht er veel beter uitzien.

Bestel ze nu bij Belsimpel

De Oppo Reno6 5G en de Reno6 Pro bieden beide veel telefoon voor hun prijs, en met de verbeterde camera’s zijn ze perfect om foto’s mee te maken. Ben jij benieuwd? Bekijk de Reno6 5G dan in het zwart of blauw, en de Reno6 Pro in het grijs en blauw.

Bij aankoop van de Oppo Reno 6 Pro ontvang je nu de Oppo Enco X True Wireless Headset + Oppo Band + Protective Cover t.w.v. €277,9 cadeau! De volgende producten ontvang je bij deze actie:

  • Oppo Enco X True Wireless Headset t.w.v. €179,-
  • Oppo Band t.w.v. €69,-
  • Protective Cover t.w.v. €29,90

Bij aankoop van de Oppo Reno 6 ontvang je nu de Oppo Enco Free 2 True Wireless Headset + Protective Cover t.w.v. €148,- cadeau! De volgende producten ontvang je bij deze actie:

  • Oppo Enco Free 2 True Wireless Headset t.w.v. €99,-
  • Protective Cover t.w.v. €49,-