‹ Alle nieuwsberichten

Ze zijn er weer: bizarre deals!

Ze zijn er weer: bizarre deals!

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer begonnen! Vanaf maandag 20 september tot en met maandag 27 september zijn er geweldige deals voor telefoons, abonnementen én accessoires. Een uitgelegen kans om die nieuwe telefoon of smartwatch te kopen die je al een tijdje wilt!

Telefoons met hoge kortingen

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Grijp dan nu je kans! Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zijn veel van onze telefoons namelijk in prijs verlaagd. De Sony Xperia 10 III koop je nu bijvoorbeeld met €50 korting! Een paar andere sterke aanbiedingen zijn:

Extra voordelige abonnementen met telefoon

Loopt je abonnement binnenkort af, of is je telefoon aan vervanging toe? Een telefoon in combinatie met een abonnement is vaak voordeliger dan een los toestel en een Sim Only. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zijn verschillende telefoons i.c.m. abonnement extra voordelig. Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende deals:

Accessoires

Naast telefoons en abonnementen, zijn ook veel accessoires en gadgets extra voordelig tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen. Zo heb je nu de Huawei FreeBuds Pro Black oordopjes in huis voor maar €104,95 en de House of Marley Uplift 2 Copper voor maar €24,95. Liever een headset? Kijk dan eens naar de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart.

Ook als je op zoek bent naar een smartwatch, heb je keuze genoeg. De Apple Watch Series 6 Sport 40mm Red (Red Silicone Strap) krijg je nu bijvoorbeeld met €25,- korting, de Fitbit Versa 3 Black is afgeprijsd naar €184,95, en de Samsung Galaxy Watch 4 44mm Zilver is nu verkrijgbaar voor maar €259,95!

LG-oordopjes bij geselecteerde Sim Only abonnementen

Bij geselecteerde Sim Only-abonnementen van Lebara, KPN, en hollandsenieuwe, krijg je tijdens de Bizarre Belsimpel dagen LG oordopjes ter waarde van €48,95 cadeau! Kijk hier om welke Sim Only abonnementen het gaat.

Nog veel meer

Zit er iets voor jou tussen, of ben je toch op zoek naar iets heel anders? Deze en veel meer aanbiedingen vind je hier. Wees er snel bij, want voor alle aanbiedingen geldt: op = op.