‹ Alle nieuwsberichten

Realme presenteert GT Master-telefoonserie

Realme presenteert GT Master-telefoonserie

Vandaag presenteert Realme een nieuwe serie smartphones: De Realme GT Master-editie! Deze telefoons hebben, net zoals de originele GT van Realme, een opvallend design en dunne schermranden. Dit toestel is beschikbaar in drie verschillende kleuren en met 128GB of 256GB aan interne opslag. 

Opvallend goed display

Realme heeft gebruik gemaakt van een erg goed display voor de GT Master-serie. Het gaat hier namelijk om een mooi helder AMOLED-display, met dus een goed contrast en een mooie kleurweergave. Hier komt nog eens bij dat de telefoon een verversingssnelheid heeft van 120Hz, een erg vloeiend beeldscherm dus! Voor deze prijscategorie is zo’n goed beeldscherm best wel uniek.

Ontwerp van een meester

1 van de meest opvallende punten aan de Realme GT Master-serie is het ontwerp. Het toestel is namelijk ontworpen door de bekende industrieel ontwerper Naoto Fukasawa. Voor de achterkant van het toestel wordt gebruik gemaakt van een uniek soort vegan leer, en de achterkant van de “Traveller” grijze variant heeft een interessant strepenpatroon achterop. Fukasawa heeft zich laten inspireren door de strepen die je ook terugvindt op reiskoffers!

Camera met leuke extra functies

Achterop de GT Master zitten drie camera’s, waarvan de hoofdlens een resolutie heeft van 64 megapixel. De camera beschikt over een hoop extra modi, die foto’s en video’s door middel van AI mooier kunnen maken. Ook is er een cameramodus die juist alle algoritmes helemaal uit zet, zodat je zo snel mogelijk achter elkaar foto’s kan schieten.

Heeft het ontwerp van Naoto Fukasawa jou overtuigd? De Realme GT Master-serie is nu al beschikbaar bij Belsimpel! De GT Master is te krijgen in het wit, zwart of grijs en met 128GB of 256GB opslaggeheugen.

Meer nieuws over: