‹ Alle nieuwsberichten

Motorola Milestone (Droid) verkrijgbaar

Het is al tijden het gesprek van de dag in Smartphone-land: de motorola Droid. Het nieuwe android toestel met vast toetsenbord! De Droid was al enige tijd verkrijgbaar, maar helaas hadden we in Europa niet zoveel aan de USA-versie. Echter met deze versie, die de Milestone gedoopt is, is er eindelijk een opvolger voor de toetsenbord-gsm's met Android zoals de T-Mobile G1.

Deze telefon is een echte "iPhone-killer": gekozen als "Gadget of the Year" door Times.

motorola milestone

 

Zoals gezegd heeft de Milestone een vast toetsenbord, maar dat is natuurlijk lang niet het enige voordeel. Het beeldscherm is bijvoorbeeld haarscherp, en bevat maar liefst 480x854 pixels. Natuurlijk kun je er mee doen wat je van een smartphone verwacht: de android mogelijkheden van Google (Email, contacten, agenda, youtube) zijn er natuurlijk, je kunt er muziek en video mee afspelen, overal waar je bent je twitter of facebook status updaten, met de GPS ontvanger en Google Maps weet je altijd waar je bent., teveel om op te noemen.

Een waardige opvolger van de G1 en een meer dan prima alternatief voor de touch-only keuzes zoals bijvoorbeeld HTC Hero.

Hoewel de echte release nog niet geweest is, is het toestal nu al te verkrijgen via Belsimpel.nl!
Klik hier voor het toestel, of krijg hem bijvoorbeeld gratis bij een Vodafone abonnement met internet!

Meer nieuws over: