‹ Alle nieuwsberichten

Motorola brengt Moto G60s uit in Nederland

Motorola brengt Moto G60s uit in Nederland

Motorola brengt met de Moto G60s een nieuwe budgettelefoon op de markt. De G60s heeft veelbelovende specificaties, zoals een grote accu met razendsnel opladen en een groot beeldscherm met scherpe en vloeiende beelden. Kortom, deze telefoon is een leuke optie voor als je niet al te veel geld wil uitgeven aan een telefoon en de G60s is nu verkrijgbaar bij Belsimpel!

Groot en mooi beeldscherm

Zoals gezegd heeft de Motorola Moto G60s erg leuke specificaties voor z’n prijs. Motorola is zelf vooral trots op het goede scherm, de hardware en de grote batterij. Het scherm is namelijk aanzienlijk groter dan wat je op de meeste smartphones zult tegenkomen; het schermdiagonaal telt maar liefst 6.8 inch en de G60s is daarmee een flinke telefoon. Het scherm heeft erg scherpe beelden omdat de resolutie vrij hoog is. Animaties zullen daarnaast super vloeiend zijn, want de beelden die je ziet worden 120 keer per seconde ververst. Dit zijn echt unieke features voor een telefoon in deze prijsklasse!

Enorme batterij en degelijke hardware

Ook met de batterij heeft Motorola geen half werk geleverd. De accu is groot genoeg om zonder problemen meerdere dagen met één lading te doen. Ook laadt hij razendsnel op, met 12 minuten opladen heb je voor 12 uur gebruik stroom! Op het gebied van hardware kan de G60s ook leuke dingen. De echt zware 3D-games zullen iets teveel van het goede zijn, maar je kan gerust het gemiddelde smartphone-spelletje spelen op de G60s. Ook is deze telefoon uitermate geschikt voor het kijken van video’s en browsen op het internet.

Vier camera’s en veel opslag

Verder heeft de Moto G60s nog vier camera’s op de achterkant. Met deze camera-setup maak je in veel verschillende situaties duidelijke foto’s, of het nou om landschappen vastleggen gaat of kleine voorwerpen fotograferen. De Moto G60s heeft 128GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen, wat voor de meeste mensen meer dan voldoende is.

Kortom, de Motorola Moto G60s is een leuke budgettelefoon die veel waar voor zijn geld biedt. De G60s is nu verkrijgbaar bij Belsimpel in het blauw!