‹ Alle nieuwsberichten

Voor de pechvogels: extra stevige toestellen op vrijdag de dertiende!

Voor de pechvogels: extra stevige toestellen op vrijdag de dertiende!

Ben jij zo’n pechvogel die na twee weken een dikke bast in het scherm van z’n nieuwe telefoon heeft? Lees dan vooral verder, want we hebben een aantal toestellen voor je verzameld die wél tegen een stootje kunnen!

Op vrijdag de dertiende kun je het geluk maar beter aan je kant hebben! Met een extra stevige smartphone, ook wel een rugged(ized) telefoon genoemd, tart je het lot in ieder geval niet. Dus wil je vrijdag de dertiende ongeschonden doorkomen? Dan is een van onderstaande smartphones misschien iets voor jou!

De Motorola Defy (2021)

De Motorola Defy is niet alleen waterdicht, maar ook nog eens stofdicht! Geen zorgen dus als je je telefoon in de afwasteil of wc laat vallen. Daarna kun je hem gewoon schoonmaken met water en zeep! Ook is de Motorola Defy (2021) goed bestand tegen vallen en stoten. Dankzij de sterke materialen kun je hem laten vallen tot 1,8 meter hoogte.

Veel rugged smartphones zijn onder de motorkap niet zo snel. De Motorola Defy (2021) levert echter ook prima prestaties. Zo heeft hij een Snapdragon 622-processor en een accucapaciteit van 5000mAh. Ook het maken van mooie foto’s is met deze telefoon geen probleem. Hij heeft, naast de hoofdcamera, een dieptesensor en een macrolens. Zo maak je in alle situaties een scherpe foto. De Motorola Defy (2021) is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zwart met een groen hoekje.

Nokia XR20

Een voordeel aan telefoons van Nokia is dat je vaak lang Android-updates kunt verwachten. Bij deze Nokia XR20 is dat niet anders: je krijgt drie jaar Android-updates en wel vier jaar beveilingingsupdates! Zo weet je zeker dat je toestel lang meegaat. Net als de andere telefoons in dit artikel, is ook de Nokia XR20 extra stevig. Hij is val- en stootbestendig, kan extreme temperaturen aan en is waterdicht. Omdat de telefoon hierdoor waarschijnlijk extra lang meegaat, is hij ook beter voor het milieu dan een toestel dat je na 2 jaar inwisselt omdat je geen updates meer krijgt.

Dit toestel is er voor iedereen. Voor diegene die z’n telefoon altijd laat vallen tijdens het voetballen, voor de glazenwasser die de telefoon met haar handschoenen wil bedienen, tot de huisdiereigenaar wiens hond de telefoon nog wel eens wil afslobberen. De Nokia XR20 is verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en blauw.

Cat S42H+

Laat jij je telefoon vaak uit je handen glippen? Met deze Cat S42H+ is dat geen probleem. Hij voldoet aan militaire standaarden op het gebied van valbestendigheid, dus hij kan wel tegen een stootje! Ook is het toestel IP68-gecertificeerd, wat betekent dat -ie water- en stofbestendig is. De H+ in de naam staat voor de speciale antibacteriële coating die je telefoon ontsmet.

Het display van deze Cat-smarpthone is 5.5 inches groot, dat is relatief klein tegenwoordig. Hierdoor ligt hij wat compacter in de hand en is het toestel voor veel mensen met één hand te bedienen. Is je geheugen vol? Dan kun je dat uitbreiden met een microSD-kaartje. Met deze Cat S42H+ ben je dus overal op voorbereid!

Meer nieuws over: