‹ Alle nieuwsberichten

Samsung presenteert nieuwe foldables en meer

Samsung presenteert nieuwe foldables en meer

Op 11 augustus heeft Samsung groots uitgepakt en veel nieuwe producten aangekondigd! Twee nieuwe foldable smartphones, een nieuwe serie smartwatches en nieuwe oordopjes behoren tot de gepresenteerde artikelen. De nieuwe producten brengen veel verbeteringen ten opzichte van hun voorgangers en zijn nu als pre-order verkrijgbaar bij Belsimpel!

Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3

Als uitblinkers van de launch zijn er de twee nieuwe foldable smartphones: de Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3. Ze brengen veel verbeteringen ten opzichte van de vorige serie foldables van Samsung en hebben, zoals we gewend zijn van Samsung, een strak en stijlvol design. Deze foldables zijn echte krachtpatsers en zijn uitgerust met de allerbeste hardware. Allebei hebben ze de krachtige Snapdragon 888-chip en veel werkgeheugen, wat voor een hele soepele gebruikservaring zorgt en waarmee je zelfs de zwaarste games en apps speelt zonder haperingen. Ook hebben ze een prachtig AMOLED-scherm met een 120Hz verversingssnelheid, wat zorgt voor heldere kleuren en vloeiende animaties. Daarnaast hebben ze uitstekende camera’s en kunnen ze draadloos worden opgeladen. De Fold 3 en Flip 3 verschillen in het feit dat de Fold verticaal dichtvouwt en de Flip horizontaal. Ook heeft de Fold vijf camera's achterop, waar de Flip er twee heeft. De Galaxy Z Fold 3 is verkrijgbaar in een 256GB en 512GB geheugenvariant en komt in de kleuren zwart, groen en zilver. De Z Flip 3 is verkrijgbaar met 128GB en 256GB geheugen en komt in het zwart, wit, paars en groen.

Nieuwe Galaxy Watch 4-serie

Naast nieuwe telefoons heeft Samsung ook een gloednieuwe serie smartwatches aangekondigd. De Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic horloges zijn de opvolgers van de Watch 3-serie en brengen weer een aantal verbeteringen. Beide horloges hebben veel gezondheidsfuncties, een NFC-chip waarmee je betaalt in winkels en een IP68-certificering voor waterdichtheid. Naast bediening via het touchscreen zijn ze ook te bedienen met gebaren en spraakbesturing. De horloges hebben iets sterkere hardware ten opzichte van hun voorgangers, een betere batterij en zijn in veel varianten verkrijgbaar. De Galaxy Watch 4 komt met een kast van 40mm of 44mm en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, roze (40mm) en groen (44mm). De Watch 4 Classic is verkrijgbaar in 42mm en 46mm en komt in de kleuren zwart en zilver.

Galaxy Buds2

Als laatste heeft Samsung ook een nieuwe serie oordopjes aangekondigd, de Galaxy Buds2. Deze oordopjes hebben een uitstekend geluid, active noise cancelling en ze zijn erg makkelijk te gebruiken in combinatie met andere Samsung-apparaten. Zo wisselen ze bijvoorbeeld automatisch mee van je Samsung-telefoon naar je Samsung-tablet zonder dat je iets hoeft te doen! Ten opzichte van de vorige Buds-serie hebben de nieuwe oortjes een betere batterij, noise cancelling en betere software gekregen. De nieuwe buds brengen dus veel verbeteringen ten opzichte van de vorige serie. De oortjes komen met een handige oplaadcase en zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, groen en paars.

Al met al heeft Samsung dus een aantal veelbelovende producten aangekondigd, die aanzienlijke verbeteringen brengen ten opzichte van hun voorgangers! De Galaxy Z Fold, Flip, Watch 4, Watch 4 Classic en Buds2 zijn nu te pre-orderen bij Belsimpel!