‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus lanceert tweede generatie Nord-toestellen: Nord 2 5G

OnePlus lanceert tweede generatie Nord-toestellen: Nord 2 5G

Op 22 juli heeft OnePlus de nieuwe generatie aangekondigd van de populaire Nord-serie. Deze OnePlus Nord 2 5G is een smartphone die het eigenlijk op alle fronten erg goed doet – nog beter dan zijn voorganger! Naast de Nord 2 heeft OnePlus ook nieuwe draadloze oordopjes geïntroduceerd, de OnePlus Buds Pro.

Waar voor je geld

De OnePlus Nord 2 heeft een mooi AMOLED-display waarin de selfiecamera ook zit verwerkt. Dit display heeft een verversingssnelheid van 90Hz waarmee bewegende beelden erg vloeiend worden afgebeeld. Dankzij 5G mobiel internet ben je altijd verbonden met het snelste internet. Dit komt ook door ondersteuning voor wifi 6, de nieuwste wifitechniek voor extra snelheid en minder vertraging. 

Camera met goede lens

Eén van de grote veranderingen van de OnePlus Nord 2, vind je in de camera. Voor de primaire camera, de camera waar je normale foto’s mee maakt, gebruikt OnePlus nu namelijk een heel goede lens. Dit zorgt ervoor dat het beeld zo mooi mogelijk binnenkomt. Dat zie je dan weer terug in de kwaliteit van je kiekjes!

Grotere batterij, sneller opgeladen

Een ander mooi punt van de OnePlus Nord 2 is de batterij. Deze Deze heeft meer capaciteit dan zijn voorganger 4500mAh. Toch gaat de Nord 2 niet alleen langer mee, maar is de batterij ook sneller weer vol. Dit komt door de Warp Charge 65-technologie. OnePlus belooft dat je na 15 minuten laden al weer genoeg stroom hebt om de hele dag me door te komen!

OnePlus Buds Pro

OnePlus heeft ook een setje premium draadloze oordopjes geïntroduceerd, de OnePlus Buds Pro. Naast features als actieve ruisonderdrukking en IP55-waterdichtheid hebben ook de Buds de Warp charge technologie. Zo luister je na 10 minuten opladen al weer 10 uur onafgebroken naar muziek. De oortjes gaan sowieso erg lang mee, in totaal tot wel 38 uur.

Bestelbaar bij Belsimpel

De OnePlus Nord 2 5G is te krijgen met 128GB of 256GB opslagruimte. Op dit moment zijn er twee kleuren beschikbaar: Grijs en blauw. Al deze variaties zijn direct bij Belsimpel te koop! De OnePlus Buds Pro zijn in het wit of zwart bij Belsimpel te pre-orderen.

Meer nieuws over: