‹ Alle nieuwsberichten

Nothing betreedt de tech-wereld met ear 1 oortjes

Nothing betreedt de tech-wereld met ear 1 oortjes

Op 27 juli heeft het nieuwe merk Nothing haar eerste product aangekondigd: de Nothing Ear 1. Het zijn draadloze oordopjes die de competitie omver moeten blazen, en op papier lijken ze dit zeker te hebben gedaan!

 

Slimme technologie die je zelf personaliseert

Nothing legt de lat met de ear 1 erg hoog door de strijd aan te gaan met oordopjes uit de hoogste prijsklasse, terwijl ze zelf maar 99 euro kosten! Nothing wil de grenzen tussen mensen en technologie verkleinen door hun producten te ontwerpen als een verlengstuk van je eigen lichaam. Dit zie je terug in de ear 1 aan een aantal slimme eigenschappen. Wanneer je de oplaadcase opent verbinden de oortjes meteen met je smartphone, en als je een oortje uit je oor haalt pauzeert je muziek automatisch. Ook stel je de besturing van de touchpads zelf in, zodat deze precies werken zoals jij dat wilt!

Goede hardware met uniek design

Daarnaast blinken de de ear 1 ook uit in de kwaliteit van het geluid en de microfoons. Ze ondersteunen active noise cancelling, wat nog best uniek is in deze prijsklasse, en het geluid dat de microfoons opvangen wordt gefilterd zodat je goed verstaanbaar bent. Wanneer je de ear 1-app download stel ook nog eens zelf in hoe je muziek klinkt: meer bas, meer middentonen of meer treble. De ear 1 hebben niet alleen slimme eigenschappen aan de binnenkant, er is ook nog eens goed over de buitenkant nagedacht. De oortjes zijn extra licht en hebben een erg fijne pasvorm waardoor je niet snel last van je oren zal krijgen. Het doorzichtige ontwerp focust zich vooral op wat er aan de binnenkant zit, want dat is waar het goede geluid wordt geproduceerd.

Met deze ear 1 van Nothing haal je oortjes in huis die eigenlijk alles kunnen, en ook nog eens een erg goed geluid produceren. De Nothing Ear 1 zijn exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel, wil je meer weten? Bekijk ze dan snel op Belsimpel.nl.