‹ Alle nieuwsberichten

Bizarre Belsimpel Dagen: de zomereditie!

Bizarre Belsimpel Dagen: de zomereditie!

Wegens succes verlengd tot en met woensdag 28 juli! - Het is weer zover: de Bizarre Belsimpel Dagen zijn van start gegaan! Vanaf maandag 19 juli tot en met woensdag 28 juli zijn veel abonnementen, telefoons en accessoires extra scherp geprijsd. Als je dus nog een telefoon met goede camera of speaker zoekt voor op vakantie, is dit het moment!

Een muzikale vakantie

Misschien heb je thuis wel een speaker of soundbar om muziek mee te luisteren. Op je vakantieadres wil je natuurlijk ook van je favoriete nummers genieten. Dan komt een bluetooth speaker goed van pas. De Harman Kardon Onyx Studio 4 Wit is tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen verkrijgbaar voor €129,95 in plaats van €149,95.

Blijf je dit jaar thuis? Dan kan een slimme speaker een goede aanvulling zijn op je huis. Voor de Apple-gebruikers is de Apple HomePod Mini in wit en zwart. Extreem scherp geprijsd is de Google Nest Hub 2 Zwart met Google Chromecast, samen kosten deze maar €89,85 in plaats van €139,95. Voor dat bedrag krijg je een slimme assistent met speaker, microfoon en 7-inchdisplay. De meegeleverde Chromecast kun je gebruiken om van je tv, monitor of laptop een slim beeldscherm te maken. Met je telefoon kun je dan draadloos content, zoals YouTube-video's, Netflix en Spotify afspelen op het scherm waar je de Chromecast hebt ingeplugd. Handig!

Losse telefoons

Wil je een nieuwe telefoon meenemen op vakantie? Keuze genoeg! Verschillende toestellen van het prijs-kwaliteitsscherpe TCL zijn met €30,- korting verkrijgbaar, zoals de populaire TCL L+. Een paar andere scherpe deals zijn:

Maar let op, voor al onze aanbiedingen geldt: op = op! Wacht dus niet te lang als je een toestel wilt bestellen.

Abonnementen

Loopt je abonnement binnenkort af, of ben je toe aan een nieuwe telefoon? Je kunt al 120 dagen voor het einde van je abonnement een nieuw abonnement aanvragen, als je hier een telefoon bij kiest, ontvang je die direct na goedkeuring van je aanvraag. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zijn verschillende telefoons i.c.m. abonnement extra voordelig. Zo zijn de toestellen uit de iPhone 12-serie extra voordelig met een KPN Unlimited-abonnement.

Liever een Android-toestel, of een andere provider? Ook dan heb je genoeg keuze. Een kleine greep uit de aanbiedingen:

  • Lebara: De Samsung Galaxy A02s met 150 min/sms en 5000MB 4G voor €16 per maand
  • T-Mobile: De Oppo Find X3 Pro met onbeperkt min/sms en onbeperkt 5G voor €66,25 per maand
  • Tele2: De OnePlus 8 Pro 128GB met 200 min/sms en 20GB 4G+ voor €37,50 per maand
  • Simyo: De Motorola Moto G 5G Plus met 200 min/sms en 3000MB voor €12 per maand

Google Nest Hub 2 cadeau bij Sim Only-abonnement

Ga je voor een Sim Only? Bij alle Sim Only-abonnementen van Lebara, KPN, Simyo, Tele2 en T-Mobile krijg je een Google Nest Hub 2 cadeau! Zo heb je een slim beeldscherm en slimme speaker in huis, waarmee je alle slimme apparaten in je huis kunt aansturen. Met een simpele 'Hey Google' dim je het licht, zet je muziek aan of speel je Netflix af op je smart-TV!

Overige accessoires

Naast speakers, telefoons en abonnementen zijn nog veel meer producten scherp geprijsd! Zo kosten de OnePlus Bullets Wireless Z nog maar €19,95 en de OnePlus Buds Z Wit zijn tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen maar €29,95! En wil je een smartwatch? Ook dan zit je goed! De Samsung Galaxy Watch Active SM-R500 Silver is verkrijgbaar voor €99,95, de Nordval SW102G en SW102B zijn afgeprijsd naar €74,95 en verschillende Polar Watches, waaronder de Polar Unite, zijn afgeprijsd.

Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zit er dus voor iedereen wat tussen. Als je je aanbieding voor 23.30u bestelt, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je je pakket de volgende dag al in huis hebt. Maar twijfel niet te lang! Voor alle aanbiedingen geldt namelijk: op = op. Een overzicht van alle aanbiedingen vind je hier: https://www.belsimpel.nl/bizarre-belsimpel-dagen.

 

Meer nieuws over: