‹ Alle nieuwsberichten

De vernieuwde Motorola Defy nu bij Belsimpel

De vernieuwde Motorola Defy nu bij Belsimpel

De nieuwe Motorola Defy (2021) is nu verkrijgbaar bij Belsimpel! De Defy is al jarenlang een bekende naam en Motorola heeft hem een nieuw jasje gegeven. De Defy is een robuust gebouwde, betrouwbare en volwaardige smartphone.

Stevig en betrouwbaar

De Motorola Defy staat natuurlijk bekend als een telefoon die alles kan overleven en dat is bij deze nieuwste uitvoering zeker niet anders. Zo is het toestel bestand tegen vallen tot wel 1,8 meter hoog en is hij volledig stof- en waterdicht, waar de telefoon een IP68-certificering voor heeft gekregen! De Defy overleeft tot wel 35 minuten op anderhalve meter onder water.

Goede smartphone

Veel rugged telefoons, waaronder waaronder voorheen ook de Defy, zitten aan de buitenkant erg goed in elkaar, maar schieten nog wel eens tekort op het gebied van hardware. Motorola heeft hier met dit nieuwste model van de Defy verandering in gebracht. De Defy (2021) heeft hardware gekregen die ervoor zorgt dat alledaags gebruik absoluut geen probleem is. De telefoon komt goed mee met veel andere smartphones rond dit prijspunt en voert taken als berichten sturen en door sociale media scrollen probleemloos uit. Ook op het gebied van de camera’s heeft de Defy een flinke upgrade gekregen. Aan de achterkant vinden we maar liefst drie lenzen, waaronder een hoofdcamera en een macrocamera, die ervoor zorgt dat je duidelijke close-ups maakt! En last but not least, de Defy heeft een uitstekende accu! Een goede batterijduur is natuurlijk cruciaal voor een betrouwbare telefoon en dit heeft de Defy prima voor elkaar met de grote 5000mAh-accu.

Kortom, als je een stevige en betrouwbare telefoon zoekt die ook nog eens prima functioneert als smartphone, dan is de Motorola Defy (2021) een heel leuke optie. De Defy is beschikbaar in een zwarte en groene variant en is nu te bestellen bij Belsimpel!