‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel breidt onder internationale merknaam Gomibo uit naar België

Belsimpel breidt onder internationale merknaam Gomibo uit naar België

Groningen, 18-5-2021 – Telefoonverkoper Belsimpel heeft onder haar internationale merknaam Gomibo de Belgische website gelanceerd: www.gomibo.be. Hier kunnen Belgische consumenten terecht voor mobiele telefoons, tablets en accessoires.

Het bedrijf was met het Nederlandse merk Belsimpel al bekend in Vlaanderen. Dit merk wordt vervangen door de internationale naam Gomibo waarmee het bedrijf ook zal gaan adverteren in heel België. Jeroen Doorenbos, oprichter van Belsimpel, vertelt dat er veel potentie in de markt zit. “We zien dat ons aanbod in België al jaren goed wordt ontvangen en onze scherpe pricing ook in deze markt opvalt. Met deze naam zetten we in op een forse stijging in ons online marktaandeel in België.” In de toekomst zal ook een Franstalige versie van de site worden toegevoegd om meer te richten op Wallonië.

Gomibo heeft al in 5 landen websites gelanceerd, en in de komende weken verwacht het bedrijf nog 10 andere Gomibo-websites in Europa te lanceren, waaronder in Frankrijk, Italië en Spanje. Gomibo zal in België de merknaam Belsimpel uiteindelijk vervangen.

Over Belsimpel:

Een gedreven team van 600 collega’s zorgt ervoor dat Belsimpel fors blijft groeien door continu verbeteringen door te voeren. In 2020 werd een omzet van 410 miljoen euro behaald. Belsimpel profileert zich als dé specialist in de Mobiele Wereld waar klanten terecht kunnen voor het grootste assortiment mobiele telefoons, abonnementen en accessoires tegen scherpe prijzen. Het volledig in huis ontwikkelde platform speelt een belangrijke rol in het succes. Het is voor klanten heel makkelijk om uit miljoenen combinaties van telefoons, abonnementen en bundels die combinatie te kiezen die goed bij hen past. Delen van dit platform worden inmiddels ook gebruikt door andere bedrijven. ID verificatie-platform Verifai.com is het meest tot de verbeelding sprekende voorbeeld hiervan.

 

Meer nieuws over: