‹ Alle nieuwsberichten

Fijne aanbiedingen voor je thuiskantoor

Fijne aanbiedingen voor je thuiskantoor

Veel mensen werken of studeren inmiddels al een tijdje (vaker) thuis en zullen dat ook nog wel even doen. Dan is het wel zo fijn als je met de juiste producten het thuiswerken leuker en gemakkelijker kunt maken. Daarom hebben we deze week een aantal fijne thuiswerk-aanbiedingen voor je verzameld!

Goed bereikbaar zijn

Wanneer je thuiswerkt, is het een stuk lastiger om een collega even snel iets te vragen. Daarom is het extra belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Vodafone en hollandsnieuwe hebben nu een paar deals die goed van pas komen in je thuiskantoor.

Vodafone Runners
Voor iedereen die zijn smartphone nu veel thuis gebruikt, zijn er de Vodafone Runners. Dit zijn Red-abonnementen met grote databundels, waarvan Vodafone heeft gemerkt dat veel mensen die in deze tijd gebruiken. Zo heb je altijd en overal een goede dataverbinding, en hoef je niet bang te zijn dat je aan het begin van de maand al over je bundel zit. Tijdelijk krijg je maandelijks €2,50 korting op deze abonnementen én betaalt Vodafone de aansluitkosten t.w.v. €25,-. Liever een abonnement met telefoon? Je krijgt extra korting als je de Vodafone Runners combineert met de nieuwste smartphones, zoals de iPhone 12 en Samsung Galaxy S21.

Hiep hiep… hollandsnieuwe!
Hollandsnieuwe bestaat 10 jaar, en dat vieren ze! Zo krijg je nu tijdelijk een bundel met 10.000 MB/sms/minuten voor maar €10 per maand! Ideaal tijdens het thuiswerken en -studeren. Ook vergoedt hollandsnieuwe de aansluitkosten t.w.v. €20 voor je.

Een betrouwbaar toestel

De Nokia X20
Om bereikbaar te blijven, heb je natuurlijk ook een goede telefoon nodig. Wordt jouw telefoon wat trager of ben je gewoon toe aan een nieuw model? Misschien is de Nokia X20 dan wel iets voor jou. Deze telefoon met een schappelijke prijs laat je niet in de steek tijdens het thuiswerken of studeren. Zo heeft hij een accu met een capaciteit van 4470mAh en is hij uitgerust met ondersteuning voor 5G.

Bij de Nokia X20 krijg je standaard drie jaar garantie én drie jaar software- en beveiligingsupdates, terwijl dat bij andere merken twee jaar is. Deze telefoon gaat dus zeker een tijdje mee. Extra leuk: tijdelijk krijg je Nokia BH-605 Earbuds Black ter waarde van €89,- cadeau bij de Nokia X20. Deze oortjes worden geleverd met een Charging Case waarmee je de oortjes tot wel 30 keer kunt opladen. Als je het doosje één keer oplaadt, haal je hier dus wel 150 uur luisterplezier uit. Ideaal voor videogesprekken thuis, of wanneer je je even wilt afzonderen!

De Motorola G100
Een andere thuistopper is de Motorola G100. Ook op dit toestel krijg drie jaar garantie, in plaats van de gebruikelijke twee jaar. Zo ben je dus minstens drie jaar verzekerd van een goedwerkende telefoon. Verder heeft deze telefoon een groot display met een hoge refresh rate van 90Hz. Hierdoor heb je altijd vloeiende beelden: handig tijdens bijvoorbeeld het videobellen met collega's en vrienden. Ook handig: de telefoon wordt geleverd met een USB-C naar HDMI-kabel. Zo kun je de telefoon gemakkelijk verbinden met een ander beeldscherm, zoals een pc of televisie. Tijdelijk krijg je bij aankoop van de Motorola Moto G100 een Ready for Dock t.w.v. €59,99 gebruiken. De dock sluit je aan op een beeldscherm en als je je telefoon op de dock zet, kun je je telefoon als computer gebruiken. Je hebt dus geen grote pc-kast meer nodig!

Ongestoord thuiswerken

Als je thuis werkt, word je misschien ook wel eens gestoord door een piepende wasmachine of huisgenoten. Daarom is een koptelefoon of headset handig. De Skullcandy Hesh ANC Zwart heeft active noise cancelling, wat betekent dat omgevingsgeluiden gefilterd worden. Ook is de koptelefoon draadloos en heeft hij fysieke knoppen, zodat je hem gemakkelijk kunt bedienen. Zo ga je dus helemaal op in je muziek en in je werk.

Een ander handig product is de LG Tone Free HBS-FN6. Deze oortjes leveren een superhelder geluid en filteren geluiden uit je omgeving. Alle soorten muziek, van klassiek, tot jazz, tot R&B komen volledig tot zijn recht dankzij de EQ by Meridian-technologie. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je ook goed een gesprek voeren met je oortjes in. Deze kan dus niet ontbreken in je thuiskantoor! Tijdelijk krijg je een groene Macaron Case cadeau bij aanschaf van de LG Tone Free HBS-FN6.

Coronakilo's

Nu je je dagelijkse fietstocht naar je werk mist, of je je sport niet meer kunt beoefenen, vliegen de coronakilo’s er misschien wel aan. Je bent niet de enige! Een smartwatch biedt uitkomst als je je gezondheid een beetje op peil wil houden. De Samsung Galaxy Watch 3 45mm SM-R840 Silver is hier een voorbeeld van. Deze Watch meet onder andere je hartslag, calorieverbranding, stappen, traptreden en slaap. Zo kun je aan het einde van een lange werkdag nog beslissen om even een blokje om te lopen om je stappendoel te halen. Tot en met 21 juni krijg je €50,- cashback bij aanschaf van deze Watch 3. Ideaal!

Hey Google!

Als je eenmaal op je bureaustoel genesteld zit, heb je misschien geen zin om op te staan om het licht aan te doen, of om een muziekje te starten. De Google Nest Hub biedt uitkomst en kun je zien als jouw persoonlijke thuiswerkassistent. Koppel hem met al jouw apparaten, zoals een slimme lamp of Chromecast, en een simpele ‘Hey Google!’ is genoeg om het licht te dimmen of je favoriete serie op de TV te starten. Ook handig: de Hub heeft een 7-inch display waarmee je zelf kunt instellen wat erop getoond moet worden: bijvoorbeeld je dagplanning, of de weersvoorspelling. Daarnaast heeft de Hub een ingebouwde speaker.