‹ Alle nieuwsberichten

T-Mobile Pulse in pre-order

De T-Mobile Pulse is vanaf vandaag als eerste in Nederland pre-order beschikbaar op Belsimpel.nl. Gisteren werd bekend dat de Pulse, een Android-toestel gefabriceerd door Huawei, nog dit jaar in Nederland op de markt zou komen. Inmiddels is er meer bekend: het toestel gaat zo'n 250 euro kosten en zal naar verwachting in oktober geleverd kunnen worden in combinatie met een T-Mobile abonnement.

Specificaties

Een van de meest opvallende wapenfeiten van de Pulse is het feit dat het toestel over twee 3.2 megapixel cameras beschikt: een aan de achterzijde voor het maken van fotos en een aan de voorzijde.  De T-Mobile Pulse zal voorzien zijn van een scherm met een resolutie van 480x320 pixels, zoals ook alle eerdere Android-toestellen. Het scherm heeft net als de iPhone een beelddiagonaal van 3,5 inch, een slag groter dan de G1 en de G2 Touch. Ook de accu is een slag groter bemeten met een capaciteit van 1500 mAh.

 

Het toestel wordt geleverd met een lader, USB-kabel, een tasje,  koptelefoon en een verloopstukje zodat een eigen koptelefoon op het toestel aangesloten kan worden.

 

Dankzij het feit dat het toestel voorzien is van het snelle HSDPA en Wifi is het een ideaal internettoestel voor weinig geld en een geduchte concurrent voor de Android-toestellen van HTC.

 

De volledige specificaties vindt u in de productomschrijving.

Pre-order

Vanaf vandaag is het toestel als eerste in Nederland bij Belsimpel in pre-order beschikbaar, alleen in combinatie met een T-Mobile abonnement. De prijs en specificaties zijn hierbij uiteraard onder nog voorbehoud. De levering wordt medio oktober verwacht.

 

Meer nieuws over: