‹ Alle nieuwsberichten

Apple presenteert nieuwe producten

Apple presenteert nieuwe producten

Op dinsdag 20 april 2021 heeft de Amerikaanse techgigant Apple nieuwe producten gepresenteerd, waaronder de nieuwe iPad Pro 2021. In de afgelopen jaren is het traditie dat deze koning van de tablets een jaarlijkse upgrade krijgt en daar is 2021 dus geen uitzondering in. Verder is de langverwachte Apple AirTag gepresenteert, een apparaatje waarmee je spullen kunt tracken, en als laatste een nieuwe paarse kleur voor de iPhone 12 en de iPhone 12 Mini, die sinds het najaar van 2020 op de markt zijn.

Apple iPad Pro 2021

De iPad-lijn van Apple biedt veelzijdige tablets voor iedereen, waarbij de iPad Pro de meest krachtige variant is. Deze tablets zijn ter vervanging van een laptop met de juiste accessoires, zoals een toetsenbord en de Apple Pencil, en zijn daarnaast zeer geschikt voor digitaal tekenen. De 2021-variant van deze tablet dan ook dezelfde M1-chip die ook te vinden zijn in de MacBooks van Apple.

Een nieuwe feature is Thunderbolt-ondersteuning. Deze poort ziet er precies hetzelfde uit als een USB-C-ingang, waardoor USB-C-kabels gewoon bruikbaar blijven, maar Thunderbolt werkt een stuk sneller op het gebied van gegevensoverdracht. Hierdoor is het makkelijker om grote bestanden sneller over te zetten van of naar bijvoorbeeld een harde schijf.

De Apple iPad Pro 2021 is in veel verschillende varianten: 11 inch en 12.9 inch, met een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB, 512GB, 1TB en 2TB. Daarnaast zijn al deze opties te verkrijgen als WiFi-only of met als 5G-verbinding .

 

 

Apple AirTag

De Apple AirTag is een een tracking device, oftewel een apparaatje die je aan de hand van locatie kunt terugvinden als je deze kwijt bent. Als je deze bevestigt aan je sleutels, portemonnee, auto of ander product vind je ze gemakkelijk terug. Apple heeft dit apparaatje uitgerust met veel slimme technieken om de locatie te bepalen. Zo werkt hij samen met het Find My-netwerk van Apple; als je hem kwijt bent gebruikt hij de locatie van andere Apple producten in de buurt om een zo nauwkeurig mogelijke locatie vast te stellen.

Apple iPhone 12 en 12 Mini Paars

De iPhone 12 en 12 Mini, die in het najaar van 2020 zijn gepresenteerd, hebben er een nieuw kleurtje bij: paars. Deze twee toestellen zijn uitgerust met een krachtige chip, dual-camerasetup en het efficiënte besturingssysteem iOS. De 12 Mini is compact met een schermafmeting van 5.4 inch en de gewone 12 heeft een afmeting van 6.1 inch.

Te bestellen bij Belsimpel

Al deze nieuwe producten zijn binnenkort te bestellen bij Belsimpel. De iPhone 12 en 12 Mini zijn vanaf vandaag, vrijdag 23 april, vanaf 14:00 te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement met een 64GB-variant als instapmodel. De iPad Pro 2021 is vanaf 30 april te bestellen en de AirTag zal binnenkort ook bestelbaar zijn.

Meer nieuws over: