Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Goedkoper bellen in verband met kredietcrisis

Minder bellen is populair. In verband met de kredietcrisis bellen consumenten minder, zo blijkt uit een artikel op telecompaper.nl.

Gemiddeld bellen mensen van 18 jaar en ouden 19 % minder, zo blijkt uit het onderzoek. Waar vooral op kan worden bespaard, is goedkoop bellen in het buitenland. 80 % van de mensen neemt zijn mobieltje mee op vakantie, maar meer dan de helft vindt bellen in het buitenland te duur. Goedkoper bellen in het buitenland bespaart aanzienlijk op de kosten, zo blijkt uit het onderzoek. De beste Provider voor bellen in het buitenland is momenteel Vodafone. Met Vodafone Passport op vakantie betaalt u namemlijk een vast bedrag van 79 cent per gesprek indien u wordt gebeld, ongeacht hoe lang het gesprek duurt! Dit tarief is geldig in 42 landen. Voor een overzicht van alle Vodafone abonnementen, klik hier.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Green

Sony Xperia XZ2 Compact Green

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.