‹ Alle nieuwsberichten

Oppo presenteert nieuwe midrange-lineup

Oppo presenteert nieuwe midrange-lineup

Vandaag introduceert Oppo de nieuwe A-lijn smartphones. Deze lijn bestaat uit welgeteld vier verschillende telefoons: De Oppo A94, De Oppo A74 5G en 4G, en de Oppo A54. Deze serie midrange telefoons verschillen best van elkaar. Zo zorgt Oppo dat er altijd wel wat voor jou tussen zit!

De Oppo A54

De Oppo A54 is het eerste model dat Oppo introduceert. Dit is een van de wat goedkopere modellen. Wat meteen opvalt is de ondersteuning voor 5G mobiel internet, en dat voor een wel heel schappelijke prijs.

Voor de A54 heeft Oppo gekozen voor een camera-eiland met vier verschillende lenzen. Zo maak je met de A54 veel verschillende foto’s, zoals portretfoto’s, close-ups of grote groepsfoto’s.

De A54 heeft een vloeiend display met een verversingssnelheid van 90Hz. Dit komt een stuk vloeiender over dan de standaard van 60Hz. De selfiecamera is in het display verwerkt, in de linkerbovenhoek. Zo blijven de schermranden lekker klein!

De A54 heeft 64GB aan opslaggeheugen, maar deze is ook uitbreidbaar met een microSD-kaartje. Zo zorg je altijd voor voldoende opslagruimte! De Oppo A54 is in twee kleuren te krijgen: In het zwart en in het paars.

De Oppo A74 4G en de Oppo A74 5G

De Oppo A74 is te krijgen in twee varianten, eentje met 5G-ondersteuning en eentje met 4G-ondersteuning. Deze telefoons lijken veel op elkaar, zo hebben ze precies dezelfde behuizing. Ook hebben beide smartphones dezelfde forse batterij van 5000mAh. Beide toestellen ondersteunen snelladen via Oppo’s SuperVOOC-techniek, waarmee je de beide A74-modellen in een mum van tijd weer helemaal oplaadt.

De A74-modellen hebben verschillende soorten beeldschermen. De A74 4G heeft een AMOLED-display, wat zorgt voor betere zwartwaarden en daardoor mooiere kleuren. Ook is zo’n beeldscherm energiezuiniger. De A74 5G heeft juist een LCD-beeldscherm. Dit display heeft een verversingssnelheid van 90Hz in plaats van de standaard 60Hz, net zoals de A54. Wel hebben beide beeldschermen een full-HD+-resolutie.

Beide modellen beschikken over 128GB aan opslaggeheugen, en ook bij de A74 breid je deze eenvoudig uit met een microSD-kaart. De A74 5G heeft dezelfde cameraset-up als de A54, maar de A74 4G moet het met één lens minder doen. Ook zijn de modellen in verschillende kleuren te krijgen: De A74 4G in het zwart en in het blauw, en de A74 5G in het zwart en in het zilver.

De Oppo A94

De Oppo A94 ondersteunt ook 5G internet, en heeft net wat vlottere hardware dan de A74 en de A54. Samen met het extra werkgeheugen van 8GB zorgt dit ervoor dat de A94 wat zwaardere games kan draaien. Ook multitasking, meerdere apps tegelijk gebruiken, gaat hierdoor net wat beter.

De A94 heeft hetzelfde AMOLED-beeldscherm als de A74 4G. Ook heeft de A94 128GB aan uitbreidbare opslagruimte. Het camera-eiland is dan weer hetzelfde als die van de A74 5G, lekker gevarieerd dus!

Oppo A94, A74 of A54 kopen

Heb jij je favoriete Oppo-smartphone al gespot? Bestel ‘m dan snel bij Belsimpel, los of samen met een abonnement!

Meer nieuws over: