‹ Alle nieuwsberichten

Mi Fan Festival bij Belsimpel!

Mi Fan Festival bij Belsimpel!

Deze week is het Xiaomi Mi Fans festival! Het is Xiaomi’s 11e verjaardag en dat wordt groots gevierd. Heel veel toestellen zijn deze week extra scherp geprijsd en hieronder vind je de beste deals van het moment. De acties zijn geldig tot en met 11 april, dus wacht niet te lang!

 

Xiaomi Mi 10T Lite

De Mi 10T Lite is het kleine broertje van de Mi 10T. Xiaomi staat er natuurlijk bekend om dat ze een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben en de Mi 10T Lite is hier het perfecte voorbeeld van. De 10T Lite beschikt over een vloeiend 120Hz scherm, 5G-internet en veel opslaggeheugen. De hardware kan misschien niet de aller zwaarste games aan, maar is wel lekker vlot bij algemeen gebruik.

De Xiaomi Mi 10T Lite komt in de kleuren Grijs, Blauw en Goud.

Xiaomi Redmi Note 9T

De Redmi Note 9T zit tussen een budget- en midrange-model in en is interessant als je niet de hoofdprijs wilt betalen voor je smartphone. De Note 9T komt met veel functies en een enorme accu. Zo heeft ‘ie 5G-ondersteuning, een 3.5mm-aansluiting voor je oortjes en een NFC-chip voor contactloos betalen. Ook het scherm is lekker groot én heeft hij een hoge resolutie zodat het beeld scherp is. Met het 128GB uitbreidbare geheugen kom je ook nooit zonder opslagruimte te zitten!

De Xiaomi Redmi Note 9T is in het zwart en paars verkrijgbaar bij Belsimpel.

 

Poco X3 64GB

Nog een budgettoestel van Xiaomi is de X3 64GB. Deze is iets duurder dan de net genoemde Redmi 9 en heeft indrukwekkende hardware voor z’n prijs. De Poco X3 heeft 6GB werkgeheugen en dat is echt super veel voor een telefoon in deze prijsklasse. Ook het scherm is niet mis: deze is 6.67 inch groot en heeft een 120Hz verversingssnelheid, wat voor erg soepele animaties zorgt. Om dat allemaal waar te kunnen maken is er wat ingeleverd op de opslagruimte, maar je breidt dit makkelijk uit met een SD-kaart!

De Xiaomi Poco X3 64GB komt in de kleuren zwart en blauw.

 

Meer nieuws over: