‹ Alle nieuwsberichten

Oppo presenteert Find X3-serie

Oppo presenteert Find X3-serie

Op 11 maart heeft het Chinese merk Oppo via een YouTube livestream de nieuwe Find X3-serie gepresenteerd. Deze serie bestaat uit de Find X3 Lite, Find X3 Neo en Find X3 Pro. Oppo is een relatief nieuw merk voor de Europese markt, dat zich vooral focust op prijs-kwaliteitverhouding en nieuwe snufjes. Met de nieuwe Find X3-serie laten ze zien dat dit ook dit jaar weer het geval is!

Belangrijkste punten

Oppo is de afgelopen jaren bezig om het opladen van je telefoon steeds sneller te maken. Zowel de Pro, de Lite als de Neo ondersteunen snelladen met 65 Watt en draadloos laden met 30 Watt. In 10 minuten heb je met een thuislader 40% erbij en met een draadloze lader 25% erbij! Naast het snelle opladen zorgt Oppo ervoor dat de nieuwste en snelste processoren in hun telefoons zitten. Ook hebben ze erg goede camera’s die niet onder doen voor de competitie!

Oppo Find X3 Lite

De X3 Lite is het instapmodel van de X3-serie. Deze versie heeft een 6.43-inch AMOLED-scherm van 90Hz en vier camera’s. De hoofdcamera heeft in tegenstelling tot de andere twee X3-modellen 64 megapixels en geen optische beeldstabilisatie. Ook heeft de Lite een iets kleinere batterij van 4300mAh in vergelijking met de 4500mAh batterijen van de Neo en de Pro.

Oppo Find X3 Neo

De X3 Neo zit in het midden van de X3-serie. Dit toestel heeft met 6.55 inch een iets groter scherm dan de X3 Lite. Ook dit is een AMOLED-scherm van 90Hz. In de X3 Neo zit een Snapdragon 865 processor, die net wat sneller is dan de Snapdragon 765G in de X3 Lite. Ondanks dat de Neo een hoofdcamera van 50 megapixels heeft maak je met deze setup toch iets betere foto’s dan met de setup van de X3 Lite. Dit komt mede door de optische beeldstabilisatie.

Oppo Find X3 Pro

Dan hebben we nog de X3 Pro, het pareltje van de X3-serie. Dit toestel heeft de nieuwe Snapdragon 875 processor waardoor hij echt razendsnel is. De camera setup van de Pro bestaat uit twee 50MP-camera’s, een 13MP ultra wijde lens en een 5MP macro lens. De camera van de X2 Pro presteerde boven verwachtingen en produceerde prachtige foto’s, dit verwachten we dit jaar weer van de X3 Pro! Het laatste grote pluspunt van de Pro is zijn grote 6.7 inch scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Daarnaast heeft de X3 Pro ook een IP68-certificaat voor waterdichtheid.

Oppo Find X3 kopen

Zoek jij nog naar een nieuwe telefoon met een mooi scherm en een uitstekende camera? Dan is een Oppo Find X3 misschien een goede keuze voor jou. Bij Belsimpel bestel je jouw Find X3 toestel los, of in combinatie met een abonnement. Hier vind je ze: de Oppo X3 Lite, de Oppo X3 Neo en de Oppo X3 Pro.

Meer nieuws over: