Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

HTC Hero eindelijk leverbaar

Het duurde wat langer dan verwacht, maar HTC is toch eindelijk begonnen met het leveren van de HTC Hero. Dit meldt HTC tegenover Tweakers. De levering van het toestel werd al enkele keren uitgesteld.

Jongste telg

De Hero is de jongste telg aan de familie van Androidtoestellen die HTC heeft uitgebracht, waaronder de populaire  G1 en de  Magic. In tegenstelling tot de oudere broertjes is de Hero vrij verkrijgbaar. De eerdere toestellen waren exclusief verkrijgbaar in combinatie met een abonnement van T-Mobile (G1) of Vodafone (Magic).

HTC Hero met Twitter

Sense

De Hero wijkt af van overige met Android uitgeruste toestellen door de nieuwe grafische schil, Sense, die HTC speciaal ontwikkeld heeft. Voor WIndows Mobile had HTC al langer de eigen schil TouchFlo 3D. Sense maakt het gebruik gemakkelijker en vooral ook mooier dan de standaard Androidomgeving.

De Hero is uiteraard ook bij Belsimpel verkrijgbaar.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.