‹ Alle nieuwsberichten

Valentijnsdag met Belsimpel

Valentijnsdag met Belsimpel

Valentijnsdag komt eraan! En dat is maar goed ook, want in deze tijden kunnen we wel wat extra liefde gebruiken. Niet alleen elkaar, maar ook onszelf moeten we niet vergeten. Tijd om onze geliefdes en onszelf even in het zonnetje te zetten. Geen inspiratie? Belsimpel helpt je een handje!

Het is belangrijk om de mensen van wie je houdt, ook te vertellen dat ze veel voor je betekenen. Doe je dit wel eens? Het is in ieder geval niet gek om een dag te hebben waarop je hier extra bij stil staat en iemand te laten weten dat je blij met diegene bent. En vergeet ook jezelf niet, want jij bent minstens zo belangrijk! Zoek je nog een presentje voor je geliefde of voor jezelf? Misschien zit hier wel iets voor jou tussen!

Garmin Venu SQ en Venu SQ music
Gaat je hart er al sneller van kloppen? Speciaal voor Valentijnsdag zit er fikse korting op de Garmin Venu SQ en Venu SQ Music. Naast dat deze smartwatches je hartslag in de gaten houden (weet je direct wanneer je hart overslaat), geven ze een uitgebreide analyse op je sportprestaties. Zo meet je de gezette stappen en traptreden op een dag, maar ook het aantal verbrande calorieën, je slaapritme en zelfs je zuurstofgehalte! Perfect voor de fit couples onder ons en de fit couples in spé, want samen sporten is leuker dan alleen!

Sennheiser Momentum 3 Wireless
Ben jij wel een beetje van de romantische liefdesliedjes, of hou je er helemaal niet van? Misschien zijn er andere guilty pleasures die je enkel en alleen aan je eigen oren toevertrouwt. Met de Sennheiser Momentum 3 Wireless pak je even een momentje voor jezelf en kun je luisteren naar wat jij wil in topkwaliteit. Deze headsets hebben een echte retro uitstraling, voorzien je 17 uur lang van muziek en bevatten actieve ruisonderdrukking. Sluit jezelf even lekker helemaal af van de buitenwereld en dompel jezelf onder in de muziek. De Sennheiser Momentum 3 Wireless is in de kleuren zwart en wit tijdelijk in prijs verlaagd, dus pak je kans!

OnePlus 8, OnePlus 8 Pro en OnePlus Nord N100 – korting tot €150,-
Blijf bereikbaar voor je geliefden! En hoe doe je dat anders dan met één van onze geliefde merken, OnePlus? Speciaal voor deze periode ontvang je tot wel €150,- korting op de OnePlus 8, OnePlus 8 Pro en de OnePlus Nord N100. Dat is zeker fijn voor de portemonnee! De telefoons bevatten alles wat je nodig hebt: een groot AMOLED-scherm met hoge verversingssnelheid, zodat je met gemak een romcom kunt kijken, en een fijn besturingssysteem. Niet te vergeten, de toestellen hebben niet één, niet twee, maar wel vier camera’s! Zo kun je alle dierbare momenten samen vastleggen. En met een accucapaciteit van 4300mAh kom je met gemak de hele dag door, zodat je geen berichtje hoeft te missen.

OnePlus 8 Pro met Vodafone
Heb je ook nog een abonnement nodig? Dan is deze aanbieding misschien wel extra aantrekkelijk voor jou. De OnePlus 8 Pro is namelijk in combinatie met een Vodafone Red Together-abonnement nóg voordeliger!

Lebara + Xiaomi
Zet jij altijd een stapje extra voor je geliefde? Met de Xiaomi Mi Band 5 kun je nauwkeurig bijhouden hoeveel stappen jij daadwerkelijk zet! Je ontvangt de Xiaomi Mi Band 5 cadeau bij aankoop van een Xiaomi-telefoon i.c.m. een Lebara-abonnement! Dus was je op zoek naar een nieuwe telefoon met goedkoop abonnement? Dan is deze aanbieding misschien wel de perfecte match voor jou.

Onze tip: Ga even offline wanneer je samen bent, zo heb je je volle aandacht erbij en daarmee scoor je natuurlijk punten!