‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel en Maxcom bundelen hun krachten

Belsimpel en Maxcom bundelen hun krachten

Belsimpel en telefoonfabrikant Maxcom starten een samenwerking. Met het bundelen van onze krachten kunnen we inspelen op de wensen van een specifieke doelgroep: senioren.

Maxcom focust op seniorentelefoons

De fabrikant Maxcom ontwikkelt seniorentelefoons, zodat oudere mensen in contact kunnen blijven met hun dierbaren. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn de telefoons gericht op gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn de knoppen en het lettertype op het scherm extra groot. Alles is duidelijk leesbaar, ook als de ogen wat minder worden.

Verder zijn de Maxcom-telefoons voorzien van een SOS-knop aan de achterkant. Met deze knop kan de gebruiker in een noodsituatie snel hulp inschakelen. Vooraf worden er contacten ingesteld die gebeld moeten worden en bericht moeten krijgen zodra de knop wordt ingedrukt. Als een contactpersoon na drie keer bellen niet opneemt, wordt de volgende contactpersoon gebeld. Op deze manier kan dus eenvoudig contact worden gezocht met een familielid, een vriend of de thuiszorg. 

Een Maxcom-telefoon kopen bij Belsimpel

Met het toevoegen van Maxcom aan ons assortiment, koop je nu een Maxcom-seniorentelefoon met de voordelen van Belsimpel. Is een telefoon bij ons op voorraad en bestel je voor 23:30 uur? Dan heb je je bestellingen de volgende dag in huis. Bevalt je product niet? Je kunt je bestelling gratis tot 31 dagen na aankoop retourneren.

Bekijk hier het complete aanbod van Maxcom.