‹ Alle nieuwsberichten

Bizarre aanbiedingen bij Belsimpel

Bizarre aanbiedingen bij Belsimpel

Om 2021 goed in te luiden vind je bij Belsimpel van maandag 18 januari t/m woensdag 20 januari verschillende telefoons, abonnementen en accessoires voor een extra scherpe prijs. Het zijn namelijk weer Bizarre Belsimpel Dagen! De aanbiedingen gelden deze keer slechts drie dagen, dus wees er snel bij!

Het is weer zover: bij Belsimpel profiteer je 3 dagen lang van bizar goede aanbiedingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen. Met onze Beste Prijsgarantie ben je bij Belsimpel natuurlijk altijd aan het juiste adres voor de scherpste prijs, maar van maandag 18 t/m woensdag 20 januari is een ruime selectie aan producten nóg voordeliger. We hebben niet alleen telefoons, maar ook gadgets, accessoires, tablets en abonnementen nog scherper geprijsd dan je van ons gewend bent. Heb je dit jaar het goede voornemen om te besparen, meer te sporten of meer tijd voor jezelf te nemen? Dan vind je tussen alle aanbiedingen zeker iets dat van pas komt!

Bekijk alle aanbiedingen >

Scherp geprijsde losse telefoons

Of je nou op zoek bent naar een voordelig toestel voor de basistaken of een high-end alleskunner, tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen vind je zeker iets dat bij je past! Ga bijvoorbeeld voor de Motorola Moto E6 Play, met €79,- het voordeligste toestel in de selectie, de nieuwe Motorola Moto G 5G of de OnePlus Nord N100 met gratis Bullets Wireless Z. Liever een ander toestel, maar wel gratis draadloze oordopjes? Bij de Xiaomi Redmi Note 9T ontvang je de Mi True Wireless Earphones 2, bij de Nokia 8.3 5G krijg je Nokia Power Earbuds en bij de Realme X50 de Buds Neo. Voor degenen die graag een uniek toestel willen, hebben we de LG Wing met draaibaar scherm en maar liefst €100,- cashback geselecteerd.

De beste abonnementen-aanbiedingen

Nu is het perfecte moment om je abonnement te verlengen of over te stappen met een nieuwe telefoon. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen bieden we namelijk abonnementen met hoge korting aan van Ben, KPN, Lebara, Simyo, Tele2 en T-Mobile. Combineer bijvoorbeeld de iPhone 12 of de gloednieuwe Samsung Galaxy S21 met de onbeperkte bundels van KPN. Ook als je op zoek bent naar een Sim Only-abonnement profiteer je deze dagen van een mooie aanbieding bij Belsimpel. Bij nieuwe 1- en 2-jarige Sim Only-abonnementen van Lebara, KPN en T-Mobile ontvang je namelijk een gratis Google Nest Mini!

Smartwatches, oordopjes en meer..

Ook deze editie van de Bizarre Belsimpel Dagen hebben we bijzonder veel gadgets en accessoires voor je geselecteerd. Werk je veel thuis momenteel? Sluit je af van je omgeving met een noise cancelling headset van Sennheiser of Huawei. Heb je het voornemen om meer te bewegen? Maak het leuker en gemakkelijker met een smartwatch, bijvoorbeeld van Polar of Huami. Voor een muziekje onderweg gebruik je daarnaast de Samsung Galaxy Buds of de Trust Nika Touch XP.

Zit er iets voor je tussen? Zoals altijd geldt voor alle aanbiedingen: OP = OP. Wacht dus niet te lang!